Proffice ble grunnlagt allerede i 1960 og har siden den tid gitt mennesker og bedrifter mulighet for å utvikle seg og vokse ved å være et engasjert, lydhør og løsningsorientert bemanningsselskap.

Vi er ett av Nordens største bemanningsselskaper og er spesialisert innen administrasjon & kontor, bygg & anlegg, lønn & innkjøp, økonomi, salg, helse & sykepleie, industri & produksjon, lager & logistikk, IT, media, marked & kommunikasjon, HR , teknikk og kundeservice.

Vi tilbyr løsninger innen bemanning, rekruttering og omstilling. Våre kunder finnes både innen private og offentlige bedrifter og organisasjoner. I dag er vi nærmere 10 000 medarbeidere og har cirka 80 kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Siden 1999 har Proffice vært et børsnotert selskap og aksjen er notert på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. 

Profficekonsernet består av tre varemerker; Proffice, Dfind og Antenn. 

Proffice jobber med bemanning og rekruttering innen alle kompetanseområder.

Vår visjon

Proffice skal være det mest fremgangsrike bemanningsselskapet i Norden.

Vår fremgang og våre effektive bemanningsløsninger bygger på at vi er med på å drive utviklingen i bransjen. Gjennom å stadig lytte til våre kunder og være åpne for nye ideer og arbeidsmetoder er vår ambisjon å kunne tilby de beste produktene.

Som nordisk spesialist innen personalutleie, rekruttering og omstilling garanterer vi fornøyde kunder gjennom våre tilbud i kombinasjon med våre engasjerte medarbeidere. Daglig skaper vi muligheter for å utvikles for både medarbeidere og kunder.