to kvinnelige sykepleiere

jobbe som jordmor.

Å jobbe som vikar gir de samme fordelene som hos en tradisjonell arbeidsgiver, samtidig som du også har muligheter til å forme din karriere som du vil.

ledige oppdrag

fleksibel tilværelse med vekt på faglig utvikling

mer enn bare en jobb

Som jordmor i Randstad Care får du muligheten til selv å bestemme når du vil jobbe og når du vil ha fri. Og når du jobber, er det opp til deg om du vil gå for et lite sted, der du kan få bredden i faget, eller om du vil på et av de store sykehusene med høyest faglig kompetanse i landet. 

Vi har en av landets største bemanningsavtaler med sykehusene. Dermed kan vi tilby stillinger på sykehus over hele Norge. Vi har tett kontakt med kommunehelsetjenesten veldig mange steder i Norge. Vi har altså relasjoner til en veldig stor del av det norske helsevesenet, noe som kommer deg til gode: vi vil i svært stor grad greie skaffe deg et oppdrag som passer dine ønsker. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser; du får et ordnet arbeidsforhold med lønn over tariff, feriepenger, pensjonsavtale og gode forsikringsordninger. Vikarlivet ditt blir også enkelt fordi vi ordner det praktiske: vi skaffer deg bolig med god standard og dekker husleien, vi ordner reise til og fra oppdragene dine og betaler for reisene, og du får tett oppfølging fra din kontaktperson hos oss. Dersom det oppstår problemer, hjelper vi deg å løse dem. Du blir også fast ansatt i Randstad Care.

Ta kontakt med oss og fortell hva du ønsker deg av type oppdrag, steder du kan tenke deg å jobbe og hva du ser for deg av varighet på oppdragene, så skal vi gjøre det vi kan for å finne et oppdrag som passer deg. 

Hos oss får du:

 • fast ansettelse i Randstad Care
 • et godt og lovregulert arbeidsforhold
 • god lønn (over tariff)
 • pensjonsavtale og gode forsikringsordninger
 • 12 % feriepenger
 • dekning av bolig og reise til og fra oppdrag 
 • egen bolig med god standard
 • god personlig oppfølging - hos oss vil du bli ivaretatt slik du bør, og vi strekker oss langt for å oppfylle dine ønsker.
 • hjelp til å løse utfordringer underveis i oppdraget, dersom disse skulle oppstå
 • treningsavtale hos SATS og EVO treningssenter
 • nytt oppdrag som tilfredsstiller dine krav etter avsluttet oppdrag, dersom du ønsker det

vil du vite mer?

Jøran lundahl

jøran lundahl

bemanningsansvarlig

Jøran Lundahl er spesialsykepleier (operasjonssykepleier) og har erfaring fra blant annet Oslo Universitetssykehus og Lovisenberg diakonale sykehus. I tillegg har han erfaring som ledende spesialsykepleier på personalssiden. Jøran har full oversikt over jordmordoppdrag og kan svare på det meste om du er jordmor og snuser på vikartilværelsen. Ikke nøl med å ta kontakt. 

se alle ansatte
illustrasjonsbilde av kvinnelig jordmor

dansk jordmor og ønsker å jobbe i norge?

Vet du at du som dansk jordmor i Norge kan få fordelene ved det å være vikar, samtidig som du får de samme rettighetene som fast ansatte i norsk arbeidsliv har?

les mer
illustrasjonsbilde fra sykehus

la din neste jobb finne deg.

Vi tilbyr spennende stillinger hos helseforetak i hele Norge. Registrer deg via linken under eller ta kontakt med en av våre hyggelige bemanningsansvarlige for en uforpliktende prat.

registrer deg