Åpen rekrutteringsdag i haugesund | Randstad

åpen rekrutteringsdag for kandidater innenfor industri, bygg og anlegg.

Vi i Randstad Haugesund vil gjerne bli kjent med deg som er på jakt etter jobb i industri- og/eller bygg- og anleggsbransjen. Kom på åpen rekrutteringsdag 29. mai og bli kjent med oss!

 

Do you not speak Norwegian? No worries, look here for information in english or polish

randstad har mulighetene for deg

Randstad er interessert i å bli kjent med kandidater innenfor kategoriene industri og bygg og anlegg, for eksempel tømrere, snekkere, montører, malere, flisleggere, murere, jernbindere, forskalingssnekkere, betongarbeidere, gulvleggere, hjelpearbeidere, sveisere, stålarbeidere, platearbeidere og produksjonsarbeidere.

Er du på jakt etter jobb innenfor disse segmentene? Vi inviterer deg herved til ÅPEN REKRUTTERINGSDAG med Randstad, ett av verdens største HR-selskap.

TIRSDAG 29. MAI KL 17:00-19:00 PÅ IL FORNO RESTAURANT PÅ KAIEN (Smedasundet 92, 5527 Haugesund, andre etasje)

Vi serverer mat og drikke, og hvis du tar med deg CV-en din så kan du være med i trekningen om et universelt gavekort!

Vennligst registrer deg for arrangementet ved å sende navn og telefonnummer til lina.forland@randstad.no.

Vi ser frem til å treffe deg tirsdag 29. mai!

praktisk info.

Tid: 29. mai kl. 17:00-19:00
Sted: Il Forno restaurant på Kaien
Adresse: Smedasundet 92, 2. etasje
Pris: GRATIS

Påmelding: send navn og telefonnummer på epost til lina.forland@randstad.no

randstad ma dla ciebie mozliwosci

Randstad poszukuje pracownikow w branzy budowlanej i przemyslowej: Technikow budowlanych, ciesli konstrukcyjnych, stolarzy, dekarzy, malarzy, zbrojarzy/ciesli szalunkowych, betoniarzow, elektrykow, spawaczy, blacharzy przemyslowych, parkeciarzy, pomocnikow budowlanych.

Poszukujesz pracy w branzy budowlanej lub przemyslowej? Zapraszamy serdecznie do nas na OTWARTY DZIEN REKTUTACYJNY

29 MAJA 17:00 – 19.00 W RESTAUTACJI IL FORNO HAUGESUND, KAIEN (smeddausundet 92) 5527.

Zarejestruj sie tu lina.forland@randstad.no

Na miejscu bedzie jedzenie i picie! Wez ze soba swoje CV a wezmiesz udzial w losowaniu nagrody uniwersalnej karty na zakupy.

Do zobaczenia we wtorek 29 maja!

jobbsøker - karusell.jpg

jobbsøker?

Ved å registrere CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker, og er ett steg nærmere drømmejobben!

registrer CV nå

workforce360.

  • kroppspråket kan avsløre deg "Kroppsspråk" er et begrep som definerer hvordan kroppen vår sender signaler, ofte ubevisst, som speiler våre følelser. Det vi sier henger sammen med mimikk og kroppsspråk, og er grunnleggende for menneskehets kommunikasjon. Det å bli bevist på eget kroppsspråk, kan være en stor fordel i mange livssituasjoner, ikke minst i en intervjusammenheng.
  • hvordan søke jobb uten relevant erfaring Hvis du har bestemt deg for å søke på en ny jobb og kommer over den perfekte stillingen, men mangler erfaringen som kreves, tenker du kanskje at alt håp er ute. Men det trenger ikke nødvendigvis å være tilfellet.
  • hvordan få jobb uten arbeidserfaring Nyutdannede står gjerne overfor et dilemma: Hvordan få en jobb uten erfaring, og hvordan få erfaring uten en jobb? Ingen grunn til bekymring, i dagens talentfattige arbeidsmarked, særlig som en følge av digitalisering av mange næringer, står nyutdannede i dag sterkere enn forgjengerne sine når det gjelder å finne jobb.