Åpen rekrutteringsdag i haugesund | Randstad

åpen rekrutteringsdag for kandidater innenfor industri, bygg og anlegg.

Vi i Randstad Haugesund vil gjerne bli kjent med deg som er på jakt etter jobb i industri- og/eller bygg- og anleggsbransjen. Kom på åpen rekrutteringsdag 29. mai og bli kjent med oss!

 

Do you not speak Norwegian? No worries, look here for information in english or polish

randstad har mulighetene for deg

Randstad er interessert i å bli kjent med kandidater innenfor kategoriene industri og bygg og anlegg, for eksempel tømrere, snekkere, montører, malere, flisleggere, murere, jernbindere, forskalingssnekkere, betongarbeidere, gulvleggere, hjelpearbeidere, sveisere, stålarbeidere, platearbeidere og produksjonsarbeidere.

Er du på jakt etter jobb innenfor disse segmentene? Vi inviterer deg herved til ÅPEN REKRUTTERINGSDAG med Randstad, ett av verdens største HR-selskap.

TIRSDAG 29. MAI KL 17:00-19:00 PÅ IL FORNO RESTAURANT PÅ KAIEN (Smedasundet 92, 5527 Haugesund, andre etasje)

Vi serverer mat og drikke, og hvis du tar med deg CV-en din så kan du være med i trekningen om et universelt gavekort!

Vennligst registrer deg for arrangementet ved å sende navn og telefonnummer til lina.forland@randstad.no.

Vi ser frem til å treffe deg tirsdag 29. mai!

praktisk info.

Tid: 29. mai kl. 17:00-19:00
Sted: Il Forno restaurant på Kaien
Adresse: Smedasundet 92, 2. etasje
Pris: GRATIS

Påmelding: send navn og telefonnummer på epost til lina.forland@randstad.no

randstad ma dla ciebie mozliwosci

Randstad poszukuje pracownikow w branzy budowlanej i przemyslowej: Technikow budowlanych, ciesli konstrukcyjnych, stolarzy, dekarzy, malarzy, zbrojarzy/ciesli szalunkowych, betoniarzow, elektrykow, spawaczy, blacharzy przemyslowych, parkeciarzy, pomocnikow budowlanych.

Poszukujesz pracy w branzy budowlanej lub przemyslowej? Zapraszamy serdecznie do nas na OTWARTY DZIEN REKTUTACYJNY

29 MAJA 17:00 – 19.00 W RESTAUTACJI IL FORNO HAUGESUND, KAIEN (smeddausundet 92) 5527.

Zarejestruj sie tu lina.forland@randstad.no

Na miejscu bedzie jedzenie i picie! Wez ze soba swoje CV a wezmiesz udzial w losowaniu nagrody uniwersalnej karty na zakupy.

Do zobaczenia we wtorek 29 maja!

jobbsøker - karusell.jpg

jobbsøker?

Ved å registrere CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker, og er ett steg nærmere drømmejobben!

registrer CV nå

workforce360.

  • fem fordeler ved å jobbe for et bemanningsselskap
    fem fordeler ved å jobbe for et bemanningsselskap Et vikarbyrå eller bemanningsselskap kan være et spennende sted å jobbe. Bemanningsbransjen er en bransje som gir et uvurderlig bidrag til det norske samfunnet, og bringer mange ut i arbeidslivet. Hvert år er det over 80 000 mennesker som jobber via bransjen, og over 40 % av disse kommer fra arbeidsledighet. Nesten 20% kommer rett fra skolebenken, så vikarbyråene spiller en viktig rolle i å få folk i jobb.
  • hvordan lykkes første dag i ny jobb
    hvordan lykkes første dag i ny jobb Første dagen på ny jobb er ofte en dag du husker godt. En dag preget av både spenning og glede, men også stress, usikkerhet og nervøsitet. Ikke nok at du har store forventninger til den nye arbeidsplassen, men det er også mange nye kollegaer som sikkert har store forventninger til deg. Dermed er det om å gjøre å være forberedt. Vi gir deg 5 råd for å lykkes.
  • hvordan ta et godt profilbilde
    hvordan ta et godt profilbilde Enten du skriver en CV eller registrerer en konto på sosiale medier, så er profilbildet ditt ett av de viktigste elementene. Bildet er førsteinntrykket en arbeidsgiver får av deg, så her er det om å gjøre å framstå på en så bra måte som mulig. Med noen enkle grep gjør du det beste ut av profilbildet ditt.