Ut i jobb med randstad førde | Randstad

ut i jobb med randstad førde.

Lurar du på korleis du skriv ein god CV? Eller korleis du lykkast på eit jobbintervju? Torsdag 14. desember inviterar Randstad Førde til jobbtipskveld. Vi vonar å sjå deg der!

 

praktisk info.

Tid: 14. desember kl. 17:00-19:00
Sted: Øyrane 3, 6800 Førde
Pris: GRATIS

til påmelding

praktisk info

program:

17:00   Presentasjon av Randstad Førde
17:30   Tips og triks ved jobbsøk
18:30   Konkurranse, gløgg og pepperkaker
18:50   Avslutning og muligheit til å melda seg på intervjutrening

 

foredragsholdere:

Anders Skjervheim:

27 år frå Voss, busatt i Førde. Kunde-og personalansvarlig innanfor segmentet Bygg og Anglegg, kontor/administradjon, lager/logistikk mm.
anders.skjervheim@randstad.no

Aleksandra Groos Dyvik:

23 år fra Grimstad. Ansvarleg for rekruttering/bemanning av kontor, administrasjon og lettare produksjonsstillingar. aleksandra.g.dyvik@randstad.no

til påmelding

jobbsøker - karusell.jpg

jobbsøker?

Ved å registrere CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker, og er ett steg nærmere drømmejobben!

registrer CV nå

workforce360.

  • hvordan lykkes første dag i ny jobb
    hvordan lykkes første dag i ny jobb Første dagen på ny jobb er ofte en dag du husker godt. En dag preget av både spenning og glede, men også stress, usikkerhet og nervøsitet. Ikke nok at du har store forventninger til den nye arbeidsplassen, men det er også mange nye kollegaer som sikkert har store forventninger til deg. Dermed er det om å gjøre å være forberedt. Vi gir deg 5 råd for å lykkes.
  • hvordan ta et godt profilbilde
    hvordan ta et godt profilbilde Enten du skriver en CV eller registrerer en konto på sosiale medier, så er profilbildet ditt ett av de viktigste elementene. Bildet er førsteinntrykket en arbeidsgiver får av deg, så her er det om å gjøre å framstå på en så bra måte som mulig. Med noen enkle grep gjør du det beste ut av profilbildet ditt.
  • hvorfor bør du ha en linkedin-profil i 2019
    hvorfor bør du ha en linkedin-profil i 2019 Enten du er aktiv jobbsøker eller engasjert arbeidstaker har du sikkert hørt mange ganger at du bør være på LinkedIn. Hva er det egentlig som gjør dette til noe mer enn bare enda et sosialt nettverk, og hva kan du få igjen ved å være en aktiv bruker? Er det noe poeng å være der om du treffer få fra egen bransje?