Ut i jobb med randstad førde | Randstad

ut i jobb med randstad førde.

Lurar du på korleis du skriv ein god CV? Eller korleis du lykkast på eit jobbintervju? Torsdag 14. desember inviterar Randstad Førde til jobbtipskveld. Vi vonar å sjå deg der!

 

praktisk info.

Tid: 14. desember kl. 17:00-19:00
Sted: Øyrane 3, 6800 Førde
Pris: GRATIS

til påmelding

praktisk info

program:

17:00   Presentasjon av Randstad Førde
17:30   Tips og triks ved jobbsøk
18:30   Konkurranse, gløgg og pepperkaker
18:50   Avslutning og muligheit til å melda seg på intervjutrening

 

foredragsholdere:

Anders Skjervheim:

27 år frå Voss, busatt i Førde. Kunde-og personalansvarlig innanfor segmentet Bygg og Anglegg, kontor/administradjon, lager/logistikk mm.
anders.skjervheim@randstad.no

Aleksandra Groos Dyvik:

23 år fra Grimstad. Ansvarleg for rekruttering/bemanning av kontor, administrasjon og lettare produksjonsstillingar. aleksandra.g.dyvik@randstad.no

til påmelding

jobbsøker - karusell.jpg

jobbsøker?

Ved å registrere CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker, og er ett steg nærmere drømmejobben!

registrer CV nå

workforce360.

  • kroppspråket kan avsløre deg "Kroppsspråk" er et begrep som definerer hvordan kroppen vår sender signaler, ofte ubevisst, som speiler våre følelser. Det vi sier henger sammen med mimikk og kroppsspråk, og er grunnleggende for menneskehets kommunikasjon. Det å bli bevist på eget kroppsspråk, kan være en stor fordel i mange livssituasjoner, ikke minst i en intervjusammenheng.
  • hvordan søke jobb uten relevant erfaring Hvis du har bestemt deg for å søke på en ny jobb og kommer over den perfekte stillingen, men mangler erfaringen som kreves, tenker du kanskje at alt håp er ute. Men det trenger ikke nødvendigvis å være tilfellet.
  • hvordan få jobb uten arbeidserfaring Nyutdannede står gjerne overfor et dilemma: Hvordan få en jobb uten erfaring, og hvordan få erfaring uten en jobb? Ingen grunn til bekymring, i dagens talentfattige arbeidsmarked, særlig som en følge av digitalisering av mange næringer, står nyutdannede i dag sterkere enn forgjengerne sine når det gjelder å finne jobb.