Account Manager - Oslo.

Sendt:
23.11.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
+40021477

Detaljer

Sendt:
23.11.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Selger
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201064931
Søknadsfrist:
2017-12-11
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
+40021477

Beskrivelse

Proaktiv selger til Imento
Dine arbeidsoppgaver vil være aktivt salgsarbeid på hele Østlandet og det er en stor fordel om du allerede har et bredt nettverk og eksisterende relasjoner. Du vil daglig kontakte bedrifter, avdekke behov for IT-løsninger og utvikle sterke relasjoner med sentrale beslutningstakere. Hvordan du velger å legge opp dagen er helt opp til deg, så lenge du leverer de resultatene som forventes.

Vi søker deg som er en proaktiv relasjonsbygger som tenker langsiktig. Du motiveres av gode prestasjoner, friheten til å styre din egen hverdag. Du vet at salg krever god struktur, planlegging og rett fokus. Videre er du pliktoppfyllende, ansvarsbevisst, selvgående og resultatorientert.

Du er opptatt av egne mål, men kan samtidig se den store helheten. Det er en fordel om du har erfaring fra lignende selskap, der du har jobbet med salg av IT utstyr, tekniske produkter, telecom eller printere. Det er en stor fordel om du har erfaring med salg mot bedriftsmarkedet.

Imento tilbyr:
Vi holder til i nye freshe lokaler i Moss der vi alle har eget kontor. Vi har et fullt utrustet treningsrom samt et pauserom der du kan spille biljard eller tv spill eller bare slappe av mellom møtene. I Imento har du en hektisk hverdag, men alle som jobber her er med og bidrar til et godt miljø der latteren sitter løst. Vi har fin kantine, gode forsikringsordninger med blant annet helseforsikring og internt i Imento finner du den støtten og kompetansen du trenger for å mestre hverdagen.

Arbeidsplass: Brynsalleen i Oslo eller Tykkemyr i Moss.

For ytterlig informasjon, kontakt Lisa Pahapill i Randstad på tlf. 400 21 477 lisa.pahapill@randstad.no

Søknader vil bli behandlet fortløpende.