du søker på stillingen nedenfor

Urolog søkes til spennende oppdrag! .

søk stillingen

velg fil
velg fil

Jeg aksepterer at mine personopplysninger registreres og behandles for å håndtere registreringen/søknaden i henhold til gjeldende integritetspolicy, og ellers i henhold til norsk lov Les mer om vår integritetspolicy her

du søker på stillingen nedenfor

Sted:
Oslo, Oslo
Kategori:
Helse
Fagområde:
Urolog
Stillingstype:
Heltid
referansenummer:
201090868
Ønsker du en fleksibel hverdag? Eller kunne du tenke deg å oppleve en annen avdeling for en liten periode? Vi kan hjeple deg!
Randstad Care er en av Norges største selskap innen bemanning av helsepersonell. Vi har levert bemanningsløsninger med kunnskap og engasjement til helseforetak siden 1992. Vi har rammeavtale med alle helseforetak i Norge inkl. Helse Nord, Midt, Vest og Sør-Øst og kan tilby både korte og lange oppdrag rundt om i hele landet.

Hvorfor velge oss?
Vi tilbyr stor grad av fleksibilitet. Tilbakemeldingene fra leger som har arbeidet gjennom oss i mange år, er at de trives med friheten samtidig som at det ikke går på bekostning av behovet for forutsigbarhet. For å kunne gi rett kompetanse til rett tid, setter Randstad Care kvalitet i sentrum. Kvalitet i tjenestene som tilbys og kvalitet i prosessene virksomheten bygger på.

Gjennom Randstad får du:

  • Gode inntjeningsmuligheter
  • En fleksibel hverdag
  • Fast kontaktperson
  • Hjelp med reise og bolig
  • Ulike ansettelsesmuligheter
For å jobbe som spesialistlege gjennom Randstad trenger du:

  • Norsk autorisasjon
  • God kunnskap til et skandinavisk språk

Vi søker deg som er selvstendig og fleksibel. Høres dette spennende ut eller har du ytterligere spørsmål, ta kontakt med Eszter Fazekas på telefon +47 917 39 322 eller mail eszter.fazekas@randstad.no