Autorisert Regnskapsfører.

Publisert:
12.09.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Cathrine Torsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 569

Detaljer

Publisert:
12.09.2018
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Økonomi, regnskap, lønn & innkjøp
Fagområde:
Revisor
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201171379
Kontakt:
Cathrine Torsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 569

Beskrivelse

For flere av våre oppdragsgivere søker vi autorisert regnskapsfører, og vi kan tilby arbeid både på Sandsli og Knarvik. Vi søker deg som er serviceinnstilt og har erfaring med kundekontakt. Jobben kan i perioder være hektisk. Det er derfor viktig at du kan håndtere disse periodene på en effektiv og produktiv måte. Vi er opptatt av at du skal få benytte din spisskompetanse. Det vil derfor være mulig for deg å få utforme din rolle og stilling i bedriften.

Vi søker ansatte med god forretningsforståelse og som ønsker å yte ekstra god service til våre kunder. Det er positivt om du i tillegg har kompetanse innen lønn og HR. Det er en fordel om du har kjennskap til Visma Business, men ikke et krav.

Vi søker fortrinnsvis deg som har utdanning og erfaring som gir deg tittel autorisert regnskapsfører, registrert/statsautorisert revisor. Vi er også interessert i kandidater som mangler noe erfaring for å få autorisasjon.

Vi kan tilby utfordrende stilling i spennende selskap som er i utvikling og vekst. Opplæring og utvikling står sentralt hos våre samarbeidspartnere som tilbyr konkurransedyktige betingelser.