Banken er i vekst og endring, derfor søker vi nå en ny finansiell rådgiver til personmarkedet - Harstad.

Sendt:
01.09.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Håvar Solsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 597

Detaljer

Sendt:
01.09.2017
Sted:
Harstad, Troms
Kategori:
Administrasjon & kontor|Kundeservice|Salg, markedsføring & reklame
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
103476265
Søknadsfrist:
24.09.2017
Kontakt:
Håvar Solsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 597

Beskrivelse

Digital kompetanse og interesse vil være essensielt for å sikre at våre kunder får den beste servicen i fremtiden. Samtidig skal vi fortsatt være den lokale banken som gir personlig rådgivning ved store livshendelser.

Vi søker deg som er fremoverlent samt har kunnskap og interesse for nye digitale løsninger. Vi ønsker fortrinnsvis søkere med høyere utdannelse, men relevant erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for manglende formell utdannelse.

Som person er du ambisiøs og jobber målbevisst for resultatoppnåelse i henhold til avtalte mål. Du klarer å balansere proaktivitet og risikovurderinger på en god måte.

Arbeidsoppgaver:

  • Sikre gode kundeopplevelser gjennom helhetlig privatøkonomisk rådgivning til kunder i henhold til god rådgivningsskikk
  • Bevilge lån i henhold til egen fullmakt og bankens kredittpolicy
  • Formidle bankens produkter på skadeforsikring, personforsikring og spareområdet
  • Identifisere markedsmuligheter og ta initiativ i lokalmarkedet

Vi kan tilby en solid arbeidsplass med hyggelige kollegaer og en arena for prestasjon og utvikling. Harstad Sparebank er en hjørnesteinsbedrift i Harstad som jobber etter visjonen ”mer verdi lokalt”. Det betyr at du får en unik mulighet til å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte Håvar Solsvik i Randstad på telefon 400 21 597Organisasjonsbeskrivelse
Harstad Sparebank er en selvstendig og lokal bank med 24 ansatte og en aktivitetskapital på 4,5 mrd kroner. Vi har kontor i Harstad og Sortland og er medlem av Eika Gruppen AS sammen med 73 andre sparebanker. Banken og regionen går inn i en tid med store og spennende utfordringer. Det skal blant annet investeres betydelig i infrastruktur gjennom ny utvidet militær flybase på Evenes samt at det er forventet oppstart av Hålogalandsveien i 2018. Det gir oss unike muligheter.