Bedriftsrådgiver - Harstad.

Publisert:
08.08.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Håvar Solsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 597

Detaljer

Publisert:
08.08.2018
Sted:
Harstad, Troms
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
26.08.2018
Kontakt:
Håvar Solsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 597

Beskrivelse

Harstad Sparebank har som ambisjon å styrke sin posisjonen innen segmentet små og mellomstore bedrifter. Som bedriftsrådgiver i banken får du muligheten til å bygge et stort kontaktnett innen det lokale næringslivet samt være med å påvirke utviklingen i regionen.
 
Vi søker person med høyere utdannelse og god kompetanse innen regnskap. Kunnskap innen og interesse for nye digitale løsninger vektlegges.
 
Vår fremtidige medarbeider er ambisiøs, god på relasjonsbygging og jobber målbevisst for resultatoppnåelse i henhold til avtalte mål. Du klarer å balansere proaktivitet og risikovurderinger på en god måte.
 
Arbeidsoppgaver:
  • Rådgivning, kredittarbeid samt resultatansvar for egen kundeportefølje
  • Delta aktivt for å nå bankens målsettinger innenfor SMB-markedet
  • Analysere og kartlegge kundebehov for finansielle tjenester
  • Identifisere markedsmuligheter og ta initiativ i lokalmarkedet
 
Vi kan tilby en solid arbeidsplass med hyggelige kollegaer og en arena for prestasjon og utvikling. Harstad Sparebank er en hjørnesteinsbedrift i Harstad som jobber etter visjonen ”mer verdi lokalt”. Det betyr at du får en unik mulighet til å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet.
 
For spørsmål om stillingen kan du kontakte Håvar Solsvik i Dfind Excecutive på telefon 400 21 597. Alle henvendelser vil behandlet konfidensielt.
 
SØKNADSFRIST 26. AUGUST
 Harstad Sparebank er en selvstendig og lokal bank med 24 ansatte og en aktivitetskapital på 4,5 mrd kroner. Vi har kontor i Harstad og Sortland og er medlem av Eika Gruppen AS sammen med 73 andre sparebanker. Banken og regionen går inn i en tid med store og spennende utfordringer. Det skal blant annet investeres betydelig i infrastruktur gjennom ny utvidet militær flybase på Evenes samt at det er forventet oppstart av Hålogalandsveien i 2018. Det gir oss unike muligheter