Behov for vikarlege på legesenter/ legevakt i Buskerud fra februar - august. - Oslo

Sendt: 05.01.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Fagområde:
Spesialist i Allmennmedisin
Ansettelseform:
Tidsbestemt
Referansenummer:
201017245
Kontakt:
Marianne Halten
Telefonnummer:
+47 400 21 454
Vil du jobbe i et variert og spennende miljø? Naturskjønne omgivelser med muligheter for å utfolde seg i alle mulige ute aktiviteter hele året.

Legesenteret har meget høy aktivitet, både på dagtid, kveld og helg. Det er ca 10.000 innbyggere og i tillegg til dette så er det mye hyttefolk i området.

I dag så jobber det fire leger der i tillegg til en turnuslege, fire sykepleiere, to hjelpepleiere og to sekretærer der.

Legesenteret fungerer mere som legevakt, det er mye ø-hjelp, så man styrer aktiviteten mye selv. Det er et velutstyrt legekontor med blant annet to akuttstuer. Det er en fordel om legen har ferdigheter innen ortopedi, men ikke nødvendig.

Det meldes om høy aktivitet på vakt, men at det som regel er rolig på natten.

De benytter seg av journalsystemet Winmed 3.

Kvalifikasjoner:
Du må ha norsk autorisasjon og spesialistgodkjennelse

Du må beherske ett skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig

Du må kunne arbeide selvstendig og ha gode samarbeidsevner

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser

Nye faglige utfordringer

Fleksibilitet i forhold til arbeidstid

Vi bistår med reise og bolig

Skulle du være interessert i nærmere informasjon om stillinger eller andre muligheter via Randstad Care, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Om arbeidsgiveren
Randstad Care AS er et av de største vikarbyråene for leger i Norden. Vi formidler leger til alle offentlige sykehus i Norge gjennom samarbeidsavtaler med de fire Helseforetakene. I tillegg har vi oppdrag for ulike kommuner og private helseaktører rundt om i landet. Som del av den nordiske Randstad organisasjonen, formidler vi også oppdrag i Sverige. Med engasjement og lydhørhet ønsker vi å bidra med å finne og utvikle bemanningsløsninger innen vår bransje.