BIR AS søker prosessleder til avdeling for Prosess og kontroll - Bergen.

Sendt:
14.09.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Cathrine Torsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 569

Detaljer

Sendt:
14.09.2017
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Annet|Administrasjon & kontor
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
104349416
Søknadsfrist:
29.09.2017
Kontakt:
Cathrine Torsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 569

Beskrivelse

Prosessleder vil få et særlig ansvar for å lede konsernovergripende prosesser.

BIRs avdeling for Prosess og kontroll består i dag av konserncontroller og prosesscontroller og er en egen avdeling i selskapets Fellestjenester. Avdelingen ledes av konserncontroller og rapporterer til administrerende direktør. Avdelingen jobber kontinuerlig med forbedrings- og endringsprosesser.

Som medarbeider i avdelingen vil du jobbe tett opp mot konsernets beslutningstakere.  Stillingen stiller derfor store krav til selvstendighet, analytisk tenkning og proaktivitet i oppgaveløsningen og du må trigges av grundighet og det å dokumentere både eget og fellesskapets arbeid.  For å
lykkes i stillingen vil gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, ved siden av en positiv og inkluderende holdning være avgjørende.  Evne til å engasjere og motivere vil også bli vektlagt.

 

I stillingen må du også påregne å gjennomføre både kartleggings- og kontrolloppdrag med tanke på å dokumentere status og foreslå forbedrings- eller endringstiltak innenfor et bredt spekter av fagområder.

Vi er på jakt etter deg med høyere utdanning (for eksempel siviløkonom, sivilingeniør, master i adm/org). Du har gjerne jobbet i en lederstilling eller
du har erfaring fra endringsprosesser i større organisasjoner.  

Vi kan tilby konkurransedyktige lønnsvilkår og en utfordrende stilling i en organisasjon med mange dyktige medarbeidere. Ønsker du å bli en del av BIRs team for Prosess og kontroll?
Da kan du sende en søknad til cathrine.torsvik@randstad.no innen 29. september. Søknad merkes «Prosessleder».
Dersom du har spørsmål kan du kontakte konserncontroller Anne Margrethe Hausvik på tlf. 95813058 eller rådgiver i Randstad Bergen as Cathrine Torsvik på tlf. 40021569.BIRs kjerneverdier:

Superpålitelig, Miljøpådriver, Imøtekommende og Lagspiller.Organisasjonsbeskrivelse
BIR AS er et av Norges største renovasjonsselskap, og er ansvarlig for avfallshåndteringen til nesten 350 000 innbyggere i BIRs ni eierkommuner. Selskapet tilbyr også avfallsløsninger for næringslivet.