Daglig leder - Oslo.

Detaljer

Sendt:
05.12.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Økonomi, regnskap, lønn & innkjøp|Salg, markedsføring & reklame|Personal & HR
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
109869489
Søknadsfrist:
Snarest

Beskrivelse

Vi ser etter deg som er energisk og ambisiøs, du har kommersiell teft og ønsker å starte din videre reise sammen med STS Education. Du sitter kanskje i en stilling i dag som ikke gir deg muligheten til å påvirke og utnytte dine evner innen ledelse, salg og strategisk markedsføring. Har du et ønske om å bygge opp noe og utvikle deg som leder? Hos STS, et selskap som representerer en sterk merkevare og som har en solid posisjon i bransjen vil du få muligheten til det. Selskapet er i vekst og ønsker fortsatt raskt vekst i et spennende marked der de er bransjeledende. Vi søker deg som arbeider selvstendig og proaktivt samt at du er god til å skape relasjoner. Du vil bli en del av et engasjert, kunnskapsrikt og profesjonelt team på 8 medarbeidere. Teamet er klare for å ta markedsandeler og vokse raskt sammen med deg. Din drive, motivasjon og søken etter å lære og utforske, vil være viktig for å lykkes i en hektisk hverdag med varierte oppgaver.
Daglig leder rapporterer til Sales & Marketing i Sverige.

Ansvarsområder:
Administrative oppgaver og drift av kontoret
Coaching og salgsledelse av ansatte
Utvikle og gjennomføre markedsplaner
Planlegge og rekruttere til den norske organisasjonen
Budsjett og resultatansvar
Ansvar for mediekontakt
Konkurranseovervåkning av det norske markedet
Utvikle produkter og følge med på hva som skjer

Din kompetanse og erfaring:
Vi ønsker at du har utdannelse innen økonomi, salg og/eller markedsføring. Du har erfaring fra språk og/eller hotell og reiselivsbransjen. God kjennskap til det norske markedet er en fordel. Du motiveres av salg og har jobbet både med planlegging og oppfølging av kampanjer. Det er viktig at du har fokus på kundetilfredshet og er klar til full innsats for å bygge opp STS Education i det norske markedet. Vi ønsker at du er trygg på deg selv, at du er analytisk og strategisk anlagt, og har evne til både jobbe kortsiktig og langsiktig. Din evne til å se ting i perspektiv er viktig når det kommer til situasjoner som skal løses i forhold til ansatte og situasjoner som kan oppstå når elevene er langt hjemmefra.

Vi tenker at du har ledererfaring eller et stort potensiale. Du kjenner norske lover og regler og har god innsikt i hva elever i dag ønsker når de skal studere i utlandet og hva de ønsker å lære og oppleve. Jobben vil også innebære noe reising til destinasjoner der elevene er. Vi benytter norsk, svensk og engelsk i arbeidet, så dette er språk du må beherske.

Vi tilbyr:
En morsom og ansvarsfull stilling i et internasjonalt selskap med spennende produkter i et ungt og energisk miljø. Selskapet er i vekst og det vil være karrieremuligheter globalt for den rette. Du vil få muligheten til å påvirke og gjøre det til ditt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål rundt stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte Beate Hæhre Jørgensen,
Senior Advisor i Dfind Executive, på telefon +47 400 21 492. Alle henvendelser behandles konfidensielt, eventuelt også overfor arbeidsgiver.Vi tilbyr
  • Stillingsbrøk: 100%


Organisasjonsbeskrivelse
Vi på STS erbjuder upplevelsebaserat lärande i form av ledarledda ungdomsresor, high school-utbyten, au pair- og study abroad-program på college och universitet. Vår egen resa började 1958 då vi arrangerade världens kanske första språkresa för undomar, som gick mellan Sverige och Österrike. Språkresidèn och arbetet med våra utbytesprogram har vi sedan des exporterat till flere länder, och idag är vi
en av världens ledande organisationer inom språkubildning och internationellt ungdomsutbyte. Vi har kontor i 15 länder samt et stort globalt nätverk av samarbetspartners, skolor, värdfamiljer och lokala medarbetare över hela världen. Expertis, passion och respekt är ledorden som följer oss i vårt dagliga jobb. Vi har själv upplevt andra kulturer och livet utomlands, och vi vet hur inspirerande der är, men också vad som krävs. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera utbildning och upplevelser I världsklass till alla våra kunder. Utan respekt för våra kunders drömmar hade inte ett givande kulturutbyte varit möjligt. Dessa värden gjenomsyrar allt vi gör, och vår förhoppning är att våra kunder alltid upplevar detta vid kontakt med oss.