Daglig leder - Finstadjordet

Sendt: 28.06.2017
Sted:
Finstadjordet, Akershus
Kategori:
Teknikk|Personal & HR|Bygg & anlegg
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
99283382
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Per Ivar Elton
Telefonnummer:
+47 909 20 462
Feiring Asfalt AS produserer og leverer asfalt fra to fabrikker i Oslo regionen, i Lørenskog og på Grorud. Selskapet produserer mer enn 300.000 tonn asfalt årlig og omsetter ca. 130. mill. Feiring Asfalt AS er ikke selv asfaltentreprenør, men er uavhengig leverandør til en rekke store og små kunder. Dette gir selskapet en unik posisjon i markedet med mange spennende muligheter for videre vekst og utvikling. Organisasjonen består av p.t. 12 ansatte, med hovedvekt i Lørenskog der også hovedkontoret ligger. Dagens leder nærmer seg pensjonsalder og vil fokusere på andre oppgaver i konsernet, derfor søker vi etter hans etterfølger.

Viktigste oppgaver
Det daglige ansvaret vil være å lede og koordinere arbeidet med å mest mulig lønnsomt og sikkert produsere, selge og levere riktig kvalitet og mengde asfalt. Du vil være en sentral støttespiller og rådgiver til kunder, der du gjennom smarte løsninger gjør dem konkurransedyktige i markedet. Du vil også ha ansvar for innkjøp, kalkyler, HMS arbeid og annet som naturlig hører til i en moderne produksjonvirksomhet.

Kvalifikasjoner
Du må ha høyere teknisk utdanning, helst med noe økonomi. Relevant erfaring og dokumenterte resultater over tid kan kompensere noe for dette. Du må kunne vise til gode resultater gjennom ditt lederskap fra anleggsrelatert virksomhet, og du bør ha erfaring med asfalt.

Egenskaper
Du er uformell leder, faglig sterk, tydelig og fremstår med naturlig autoritet. Du er operativ og personlig engasjert med en betydelig følelse for ansvar. Vi er opptatt av langsiktighet, så det bør du også være.

Vi tilbyr
Som daglig leder i Feiring Asfalt AS vil du få en sentral posisjon i et av bransjens mest lønnsomme og solide konsern med lang historie. Feiring Asfalt AS vil i kraft av sin uavhengige posisjon ha potensiale for betydelig vekst, som du direkte vil påvirke. Du vil bli et viktig medlem i konsernledelsen.

Ta kontakt med vår rådgiver Per Ivar Elton i Dfind Executive på tlf. 90920462 for en konfidensiell og uforpliktende prat!

Organisasjonsbeskrivelse

Feiring Asfalt AS er et datterselskap av Feiring Bruk AS og videreforedler produkter derfra. Selskapet er dermed både en viktig kunde og sterk bidragsyter i Feiring konsernet. Feiring AsfaIt AS består av to moderne asfaltfabrikker, en plassert på Lørenskog og den andre i Oslo. Selskapet produserer med sine 12 ansatte ca. 300 000 tonn asfalt og omsetter for ca. 130 mill. kroner.


Feiring Bruk AS er et familieeid konsern som har sin opprinnelse innen pukk- og grusproduksjon. Virksomheten er en av landets ledende med 10 stasjonære pukkverk rundt Oslo og 18 mobile knuseenheter som tar oppdrag over hele landet. Den årlige produksjonen er på over fem millioner tonn og konsernet omsetter for ca. 550 millioner kroner. Konsernet har omlag 170 ansatte med hovedkontor på Lørenskog.