Datavarehusansvarlig - Oslo.

Publisert:
19.06.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Janne Kristiansen

Detaljer

Publisert:
19.06.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
14.10.2018
Kontakt:
Janne Kristiansen

Beskrivelse

Har du lyst til å ta ansvaret for å bygge Randstad sitt datavarehus, slik at vi sikrer at våre ulike forretningsområder kan dra nytte av dataene mer effektivt fremover? I disse dager legges rammene for hvordan morgendagens datavarehus skal se ut og hvilken teknologi og arbeidsmetodikk som skal brukes fremover. Randstad søker etter deg som kan være en god rådgiver og som trives med både strategisk og operativt arbeid. Om du motiveres av å kunne få bygge noe helt fra bunnen, kanskje til og med helt i skyen, så håper jeg du leser videre!

Vi tenker at du motiveres av en BI-rolle hvor du får jobbe med verdiøkende leveranser som kommer hele selskapet til gode. Du får mulighet til å jobbe i hele bredden, fra utvikling, arkitektur, forvaltning til videreutvikling. Du har noen års relevant erfaring med datavarehusutvikling og god kunnskap om databaser og datavarehusløsninger, samt innsikt i hvordan løsningene kan gi økt forretningsgevinst og  bidra til gode forretningsprosesser. Vi håper også at du har erfaring med master data management, arbeid med mange datakilder og et høyt transaksjonsvolum, gjerne kjennskap til Amazon Web Services og feks Amazon Redshift.

Ansvarsområder:
Som datavarehusansvarlig hos oss vil du jobbe med alt ifra teknologivalg, utarbeidelse av kravspesifikasjoner, prototyping, datamodellering og selvfølgelig selve implementeringen med påfølgende drift. Du er opptatt av å skape gode løsninger og vil være en sentral ressurs for mange i selskapet. 

Hos oss får du gode faglige og personlige utviklingsmuligheter og et fleksibelt og godt arbeidsmiljø. Å jobbe i Randstad Norge betyr også at du får mange usedvanlig hyggelige, verdidrevne og kunnskapsrike kolleger. Hos oss har vi mange ivrige mennesker som bidrar og går foran i sosiale og faglige aktiviteter. Det gir oss et fantastisk godt og omgjengelig arbeidsmiljø. I tillegg holder vi til midt i sentrum, med gangavstand til det meste.

Som person tror vi du er nysgjerrig på hva som beveger seg i BI-markedet, og at du liker å holde deg faglig oppdatert. Du er omgjengelig, positiv og ikke minst serviceinnstilt. Du trives med utfordringer der du kan være proaktiv og løsningsorientert, i team, og i et engasjert, motivert og faglig dyktig arbeidsmiljø. Hvis du i tillegg har en strukturert og analytisk tilnærming til utfordringer vil vi gjerne høre fra deg!

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Elisabeth Langseth på elisabeth.langseth@dfind.no 

Randstad er et av verdens største HR service selskaper, med tjenester innenfor rekruttering, bemanning, consulting og andre HR-tjenester. Vi tror på mennesker, og i kombinasjon med de mulighetene dagens teknologi bringer, ønsker vi å bidra til at flest mulig ansatte og bedrifter når sitt fulle potensiale. Randstad har mer enn 37 000 administrativt ansatte i 39 land, og over 660 000 får daglig arbeid gjennom oss. I 2017 omsatte vi for 23 milliarder euro. Selskapet ble grunnlagt i 1960, og er børsnotert i Nederland og USA, med hovedkontor i Diemen, Nederland. (www.randstad.com / www.randstad.no). I Norge driver Randstad Norge tre brands; Dfind, Randstad og Randstad Care