Decisive søker Forretningsanalytiker - Oslo.

Sendt:
10.10.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Detaljer

Sendt:
10.10.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
IT & telecom|Kundeservice|Administrasjon & kontor|Annet
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
106145925
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Beskrivelse

Rekrutteringen gjøres i samarbeid med Dfind IT

Decisive er i en fase der de skal bygge opp- og utvide sin avdeling innen forretnings- og analysekompetanse og i den forbindelse ser vi etter deg som vil jobbe som forretnings-/regelanalytiker. Som regelanalytiker i Decisive hjelper du våre kunder med å beskrive forretningsreglene slik at reglene senere kan implementeres i et IT-system. I arbeidet jobber du gjerne i prosjekt tett med kundens fag- og forretningsressurser slik at dere sammen kommer frem til reglene som gjelder for utvalgte beslutninger.

Arbeidsoppgaver
- Du identifiser og beskriver regelstyrte beslutninger innenfor et nærmere bestemt forretningsområde
- Du høster og spesifiserer forretningsregler - gjerne ved hjelp av beslutningstabeller eller et strukturert formalisert språk
- Du lager konseptmodeller som etablerer både vokabular og fakta for reglene
- Du leder arbeidsgrupper og er i tett dialog med forretningsressurser og stille spørsmål som får frem alle relevante regler, unntak etc.
- Avhengig av oppdraget foretar du også avklaringer med operative beslutningstakere, ledere og utviklereKvalifikasjoner
Vi forutsetter at du har gode skriftlig og muntlige fremstillingsevner på norsk. Du må også kunne lese og forstå engelsk da mye av kursmateriell og bøker bare finnes på engelsk.
Vi ser etter deg som er utdannet med en master eller tilsvarende. Relevant erfaring kan i noen tilfeller erstatte manglende utdanning.

Erfaring
Vi tilbyr kursing og erfaring fra regelanalyse er ikke påkrevet. Likevel, erfaring med regelanalyse og beslutningsanalyse, beslutningstabeller, eventuelt -trær vil være en fordel. Decisive har en egen metode (DecisiveMetoden) som blant annet omfatter bruk av:
- Åpne standarder fra Open Managment Group (OMG) som Decision Management Notation (DMN) og Semantics of Business Vocabulary and Rules (SBVR)
- Ronald Ross whitepapers om Q-charts, RuleSpeak, TableSpeak og TabulationSpeak
Erfaring med å jobbe med juridiske tekster er en fordel, men ikke påkrevet.
Egenskaper
- Du er analytisk anlagt
- Du evner å se det store bildet
- Du kan jobbe med små detaljer
- Du er tilpasningsdyktig
- Du er en problemløser
- Du lærer raskt

En god konsulent i Decisive kjenner seg gjerne igjen i disse kvalitetene:
Du er flink til å kommunisere og lytte. Du kan jobbe selvstendig samtidig som du er en lagspiller. Du er flink til å styre din egen tidsbruk. Du er interessert i å holde deg oppdatert innenfor ditt fagfelt. Du har integritet, både personlig og faglig. Du er profesjonell og har god dømmekraft. Du er flink til å involvere andre og er ikke redd for å si Jeg vet ikke når du ikke vet.
Vi tilbyr
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som inkluderer både fastlønn, bonus og gode pensjons- og forsikringsordninger.
Gode muligheter for faglig utvikling gjennom kurs og sertifiseringer.
Sosialt: Årlige seminarturer til utvalgte destinasjoner i Europa, pluss tre andre årlige sosiale sammenkomster der vi inviterer med våre partnere på to av dem.

Arbeidssted
Decisive AS holder til sentralt på Helsfyr på Fyrstikktorget med enkel adkomst fra en rekke offentlige transportmidler. De fleste konsulentene våre sitter imidlertid ute hos våre kunder som stort sett holder til i Oslo-området.


Organisasjonsbeskrivelse

Decisive er et norsk konsulentselskap som innehar det ledende kompetansemiljøet i Norge på Decision Management. Vi kombinerer kompetanse på analyse med kompetanse på beslutningssystemer (Decision Managment Systems). Ved å kombinere disse to kompetanseområdene kan tilby en unik kompetansepakke til være kunder som ingen andre i markedet kan tilby. Våre kunder er gjerne store, statlige virksomheter med omfattende fagsystemer og som har vært kunder i Decisive over mange år. Arbeidsmiljøet i Decisive er uformelt, og det er slik vi liker det. 


 Firma har solid økonomi og er eid av de (pr. i dag 26) ansatte.