DevOps Lead - Lørenskog.

Publisert:
15.10.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Jacob Bruun
Telefonnummer:
+47 921 33 989

Detaljer

Publisert:
15.10.2018
Sted:
Lørenskog, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
07.11.2018
Kontakt:
Jacob Bruun
Telefonnummer:
+47 921 33 989

Beskrivelse

Bertel O. Steen leder an i utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Bilbransjen er i store og spennende endringer, og vi er langt fra ferdige. Vi kan eie bil, leie bil eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in, bensin eller diesel. Bilen er koblet til nett og er selvkjørende; og dette er bare starten. Bertel O. Steen er i oppstarten av en digital transformasjon, og søker en som kan være med på vårt DevOps initiativ og bidra med å bygge fremtidens arkitektur.

Bertel O. Steen bygger morgendagens IT-avdeling med kryssfunksjonelle produktteam og ser derfor etter noen som kan tilrettelegge for at teamene jobber så effektivt som mulig. Du vil få ansvar for å sette opp deployment pipeline, automatisere testing og deploye i Azure. Vi har noen tanker om veien videre og har tatt noen plattformsvalg, men er åpne for verktøysvalg og veien videre. Har du lyst å være med?

Du vil bl.a. få til oppgave å:

  • Skripte for å automatisere leveranser ved hjelp av verktøy og språk som Azure CLI / API, PowerShell og Git.
  • Konfigure “deployment pipelines” for å støtte automatisert testing og leveranser ved hjelp av VSTS/Azure DevOps som verktøy. Du vil konfigurere pipelines for bestemte produkter og bidra til å optimalisere dem for ytelse og skalerbarhet.
  • Hjelpe til med å utforme effektiv overvåking og varsling av applikasjonsfeil og sikkerhetsproblemer ved hjelp av loggsammenleggingsmetoder. Informerer andre team og forretning om problemer og rapportere telemetri på f.eks. bruk og repsonstider til relevante interessenter.
  • Hjelpe til med å forbedre DevSecOps sikkerhetspraksis

Har du lyst til å være bindeledd mellom utviklingsteamene, vår driftsleverandør og skyen?

En av målene er å oppnå prinsipper som kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig leveranse. Vi jobber smidig, men vi har fremdeles en vei å gå. Det er her vi vil at du skal komme inn og fortelle oss hva som er smart å gjøre med tanke på automatisering, prosess og organisering. Vi ser for oss at du er selvstendig og hele tiden på søken etter den beste måten å jobbe på.

Har du noe av følgende er du midt i blinken for oss:

  • Erfaring med praktiske implementeringer av kontinuerlig integrering og kontinuerlig leveranseverktøy som VSTS/Azure DevOps eller tilsvarende teknologi/verktøy.
  • Erfaring med DevOps, skyinfrastruktur og automatisering av deployment-prosessen
  • Basis driftskompetanse. Containere og skyinfrastruktur, fornuftig bruk av filsystemer, os, lagring, nettverk, brannmurer, backup, patching, databaser, virtualisering og feilsøking.
  • Kjennskap til automatisert testing, kontinuerlig integrasjon, bygging, utrulling, konfigurasjon og dokumentasjon som kode og versjonskontroll må beherskes for å bygge infrastruktur.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode lønnsbetingelser, i tillegg til hyggelige kolleger, muligheten til å bestemme retningen og transformere IT i en bransje i stor endring. Hos oss får du gode karrieremuligheter i et av Norges største konsern og muligheten til å forme din egen arbeidshverdag.

Det er nå det starter. Er  du med?

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: Jacob@dfind.no eller Aase Thuestad på tlf: 901 15 152  eller e-post: Aase.thuestad@dfind.no for en uforpliktende prat.

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensiale til våre merker, og å ha fornøyde eiere. Dette vil gi oss muligheter til å investere i nye og fremtidsrettede områder.

Bertel O. Steen har lange tradisjoner og har satt sitt preg på norsk samferdsel i over hundre år. Det skal vi fortsette med ved å ta posisjon i den store endringsreisen som skjer innen transport og mobilitet. Ved vår satsing på teknologi vil vi utvikle morgendagens bilhus og har som mål å ta en ledende rolle som leverandør av morgendagens mobilitetsløsninger. Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen forhandlervirksomhet, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Selskapet har ca. 17 milliarder i omsetning og 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.