DevOps-Transformatør - Lørenskog.

Publisert:
21.08.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Jacob Bruun
Telefonnummer:
+47 921 33 989

Detaljer

Publisert:
21.08.2018
Sted:
Lørenskog, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
29.09.2018
Kontakt:
Jacob Bruun
Telefonnummer:
+47 921 33 989

Beskrivelse

Bertel O. Steen leder an i utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Bilbransjen er i store og spennende endringer, og vi er langt fra ferdige. Vi kan eie bil, leie bil eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in, bensin eller diesel. Bilen er koblet til nett og er selvkjørende; og dette er bare starten. Bertel O. Steen er i oppstarten av en digital transformasjon, og søker en som kan lede vårt DevOps initiativ og bidra med å bygge fremtidens arkitektur. 

Vi ønsker at du tilrettelegger for at utviklingsteamene i Bertel O. Steen kan jobbe så effektivt som mulig. En av målene er å oppnå prinsipper som kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig leveranse. Vi jobber smidig, men vi har fremdeles en vei å gå. Det er her vi vil at du skal komme inn og fortelle oss hva som er smart å gjøre. Med tanke på teknologi og arkitektur, automatisering, prosess og organisering, i tillegg til alt du tenker må plass for at vi kan jobbe i kryssfunksjonelle team. 

Vi ser for oss at du er selvstendig og hele tiden på søken etter den beste måten å jobbe på. Erfaring med en lignende transformasjonsprosess er høyt verdsatt. Med deg har du relevant bachelor- eller mastergrad, og gjerne flere års relevant arbeidserfaring. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode lønnsbetingelser, i tillegg til hyggelige kolleger, muligheten til å bestemme retningen og transformere IT i en bransje i stor endring. Hos oss får du gode karrieremuligheter i et av Norges største konsern og muligheten til å forme din egen arbeidshverdag. 

 Det er nå det starter. Er du med?


 

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensiale til våre merker, og å ha fornøyde eiere. Dette vil gi oss muligheter til å investere i nye og fremtidsrettede områder.

Bertel O. Steen har lange tradisjoner og har satt sitt preg på norsk samferdsel i over hundre år. Det skal vi fortsette med ved å ta posisjon i den store endringsreisen som skjer innen transport og mobilitet. Ved vår satsing på teknologi vil vi utvikle morgendagens bilhus og har som mål å ta en ledende rolle som leverandør av morgendagens mobilitetsløsninger. Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen forhandlervirksomhet, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Selskapet har ca. 17 milliarder i omsetning og 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.