Dialysesykepleier - Oslo.

Sendt:
24.11.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+47 922 28 218

Detaljer

Sendt:
24.11.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
109221602
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+47 922 28 218

Beskrivelse

Klar for sommer 2018? Vi søker dialysesykepleiere til oppdrag i Oslo fra uke 25-33. Kanskje du til tjene litt ekstra, eller bare har lyst til å prøve å jobbe et annet sted? Vi dekker reise og bolig, og du velger om du vil jobbe 2 uker eller mer. Er du sykepleier og har erfaring med dialyse så er du den vi søker etter. Vi har også flere oppdrag så ta kontakt for en uforpliktende prat for å se dine muligheter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Sykepleier med kompetanse i hemodialyse
  • At du er lærevillig, engasjert og fleksibel
  • Snakker et skandinavisk språk

Hva vi tilbyr:

En fast kontaktperson som vil følge deg opp under oppdraget. Større fleksibilitet og mulighet til å styre sin egen turnus, men det er ønskelig at man kan jobbe minimum 2 uker. Kommer du langveis fra er det ingen hindring da vi dekker reise og bolig. Du får din egen bolig med god standard i nærheten av ditt arbeidssted. Vi lønner alltid over tariff, og du vil såklart få alle tillegg (natt, overtid, helligdag og kveld), samt pensjon og forsikring. Muligheter for forlengelse dersom oppdraget skulle falle i smak.

Har du litt ekstra kapasitet i sommer? Ta kontakt for å høre mer, ikke vær for sen til å ringe, de beste oppdragene går fort. Bethina tlf: +4792228218.

 Organisasjonsbeskrivelse
Randstad Care AS er det ledende vikarbyrået for leger i Norge. Vi tilbyr også oppdrag for sykepleiere/spesialsykepleiere, og søker deg som ønsker en fleksibel og kvalitetsbevisst arbeidsgiver. Kontakt Randstad Care dersom du vil ha en profesjonell, engasjert og lydhør aktør til å ivareta dine interesser i arbeidslivet!