Digital Manager - Lørenskog.

Publisert:
24.04.2018
Ansettelsesform:
Full time
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
98468690

Detaljer

Publisert:
24.04.2018
Sted:
Lørenskog, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom | Media & PR | Transport og varehus
Ansettelsesform:
Full time
Søknadsfrist:
14.05.18
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
98468690

Beskrivelse

Til vår markedsavdeling for bilmerkene Peugeot, Citroën og DS søker vi dyktig og engasjert Digital Manager. Du vil ha ansvar for å utvikle og levere digitale kundeopplevelser, innhold og tjenester i tråd med de tre bilmerkenes strategier. Det innebærer blant annet publisering av god og nøyaktig kommunikasjon på bilmerkenes digitale kundeflater, å sikre kontinuerlig drift av våre systemer og å utvikle og gjennomføre relevante tiltak for økt synlighet.

Hos oss får du mulighet til å jobbe i en profesjonell markedsavdeling med høye digitale ambisjoner. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø, har flat struktur og fleksible arbeidsdager. Du vil videreutvikle vårt gode samarbeid med bilmerkenes internasjonalt, og få et bredt kontaktnett internt i Bertel O. Steen og hos våre samarbeidspartnere.

Vi søker deg som har erfaring med, og kunnskap om publiseringsverktøy, oppbygging av nettsider og som har grunnleggende kjennskap til programmering (CSS, HTML, JavaScript etc), og bilderedigering (PSD). Du har flere års erfaring med operativ og strategisk arbeid på digitale flater, og har god innsikt og forståelse for digital markedsføring. Du har også erfaring med CMS-systemer og anvendelse av digitale analyseverktøy som for eksempel Google Analytics. Du er gjerne strategisk, strukturert og analytisk tenkende. I tillegg er du forretningsorientert med gode samarbeidsevner. Ditt øye for detaljer og din gjennomføringskraft er viktig for oss. Det du ikke kan i dag, lærer du deg gjerne. Du er flytende både på norsk og engelsk, og om du i tillegg kan fransk vil vi definitivt snakke med deg!

Du har gjerne universitet eller høyskoleutdannelse, eller relevant erfaring fra lignende rolle. Du har også gjerne erfaring fra å jobbe i matrise med produkt, salg, marked og IT.

I stillingen som Digital Manager får du både utviklingsmuligheter, frihet og ansvar. Vi vil at du aktivt skal bidra til å forme stillingen selv. Vi investerer stort i digitale salgs- og kommunikasjonskanaler, og stillingen vil ha en sentral rolle i å videreutvikle disse, og du vil bidra til å gjøre Bertel O. Steen til morgendagens bilhus. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gunstige goder i bilbransjen. Vi sitter i lyse og moderne kontorlokaler i hovedkontoret på Lørenskog


Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: Jacob@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart®, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere, hadde en omsetning på 16,7 mrd kr og et driftsresultat på 555 mill kr i 2017.

Bertel O. Steen har en felles forretningsenhet som importerer, markedsfører og distribuerer bilmerkene Peugeot, Citroën og DS gjennom 110 forhandlere over hele Norge. Denne enheten solgte i fjor 13.000 biler, var Norges nest største varebilleverandør og ble kåret til den fjerde beste importøren globalt av 160 land.