En av Norges mest solide og lønnsomme banker søker datavarehusutvikler - Oslo.

Sendt:
07.12.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Detaljer

Sendt:
07.12.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
IT & telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
110031310
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Beskrivelse

yA Bank er nå på utkikk etter en dyktig datavarehusutvikler. Den rette kandidaten vil komme inn i et lite team bestående av trivelige og svært dyktige kolleger. I yA Bank vil du få mulighet til å jobbe i et selskap preget av flat struktur hvor gode initiativer og nye ideer blir verdsatt. Du vil få mulighet til påvirkning og medbestemmelse i denne rollen.

yA Bank er på utkikk etter en teknisk ressurs med erfaring og kompetanse innen datavarehus, databaser, SQL og ETL. Den rette kandidaten vil bli hovedansvarlig for bankens datavarehusløsninger. Det er også positivt om du har programmeringserfaring.

Arbeidsoppgaver

  • Arkitekturansvar for bankens datavarehus
  • Utvikling av bankens datavarehus
  • Utvikling av ETL-laster
  • Videreutvikling av bankens CRM-løsning

Ønskede Kvalifikasjoner

  • Kunnskap om databaser, datamodellering og SQL
  • Erfaring med ETL-verktøy, gjerne erfaring med Talend
  • Programmeringskompetanse innen Java og/eller PHP
  • Det er positivt med erfaring fra bankvirksomhet
  • Teknisk utdannelse
  • Flytende norsk, muntlig og skriftlig

Vi kan tilby en synlig og faglig utfordrende rolle i et godt etablert og stabilt selskap. Du vil få mulighet til å bryne deg på komplekse problemstillinger i samarbeid med resten av avdelingen.

Ønsker du høre mer om stillingen og muligheter i yA Bank? Ta gjerne kontakt med Lars Frøyland eller Ingrid Skantze for en uforpliktende prat.Organisasjonsbeskrivelse
yA Bank er en nettbasert bank for privatpersoner med særlig fokus på forbruksfinansiering. Banken tilbyr forbrukslån og en rekke forskjellige kredittkortprodukter.

yA Bank eies av Resurs Bank AB. Banken har norsk bankkonsesjon og er medlem av Bankenes Sikringsfond. yA Bank ble stiftet i 2006 og har mer enn 120.000 kunder og en forvaltningskapital på 6.900 MNOK. Banken er en av Norges mest solide og lønnsomme banker.

yA Bank skal skape opplevelser som evner å overgå kundens og markedets forventninger, og våre kjerneverdier; Raskt & Enkelt, Pålitelig, Personlig, Nytenkende og Lagfokusert preger måten vi jobber på hver eneste dag.

Vi er stolte av å være sertifisert som en god arbeidsplass av Great Place to Work®. Utmerkelsen er basert på en internasjonal standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Selskapet har 54 medarbeidere og miljøet er ungt og uformelt. yA Bank holder til i moderne lokaler i Langkaia 1 (Havnelageret) i Oslo Sentrum.Denne rekrutteringen foretas av spesialistavdelingen Dfind IT. Les mer om oss på www.dfind.no