Er du en flink skadebehandler?.

Detaljer

Publisert:
17.12.2020
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Bank, finans & forsikring
Fagområde:
Skadebehandler
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201240070
Søknadsfrist:
2021-01-28
Kontakt:
Tom Kristoffersen
Telefonnummer:
+4748331133
Vi i Randstad har flere kunder i forsikringsbransjen, og arbeider jevnt og trutt med å bemanne opp ulike stillinger innen dette fagområdet. Nå søker vi kontakt med dyktige skadebehandlere som vi kan presentere til våre kunder i bransjen.

Har du erfaring med saksbehandling, og synes det virker interessant å kunne skape trygghet for dine kunder i en vanskelig situasjon? Da kan denne jobben være noe for deg. Er du i tillegg en nøyaktig og strukturert person som er glad i å hjelpe andre? Da håper vi du leser videre.

Mulige arbeidsoppgaver:

  • Saksbehandling av skadesaker innen forsikring
  • Daglig kundekontakt via telefon eller e-post
  • Skadeoppgjør
  • Generell saksbehandling og forefallende arbeid i avdelingen
Kvalifikasjoner:

  • Du har gjerne bachelorgrad innen økonomi, jus eller annet relevant fagområde. Erfaring innen skadebehandling/saksbehandling kan kompensere for manglende utdannelse, Erfaring fra bilbransjen, reiseliv eller bygg kan for eksempel være interessant i kombinasjon med annen kontorerfaring.
  • Det er en fordel om du har gjennomført autorisasjon som forsikringsrådgiver (GOS), men dette er ikke et krav.
  • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Du har gode datakunnskaper og setter deg raskt inn i ulike digitale verktøy
Personlige egenskaper:
Vi ser i første omgang etter skadebehandlere som har erfaring fra forsikringsbransjen. Du har gjerne arbeidet på kundeservice innen forsikring og ønsker deg nye utfordringer. Kanskje har du arbeidet med saksbehandling innen en annen bransje enn forsikring? Det kan også være av interesse for oss. Som skadebehandler får du følge kundene litt lenger enn på kundesenteret. Du får ansvar for egne saker som du skal følge opp til saken er løst.

Får å få jobb hos en av våre kunder innen forsikring forventer vi fra deg at du gir en suveren service og hjelper kunden så godt du kan. Du er flink til å kommunisere muntlig og skriftlig, gjerne med et glimt i øyet.

Vi tilbyr:
Kunden vil tilby en god opplæringsprosess

Gode lønnsbetingelser Får muligheten til å jobbe i et av beste forsikringsselskapene. Ansettelse i Randstad med muligheter for forlengelse og fast jobb

Ønsker du å ha dialog med oss vedrørende denne typen jobber? Da håper vi at du legger inn en søknad på stillingen slik at vi kan få kontakt med deg.

Vi behandler søknader fortløpende.