Er du intensivsykepleier og ønsker spennende karrieremuligheter? - Oslo

Sendt: 21.08.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Fagområde:
Sykepleier
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
201006849
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+47 92 22 82 18
Vi vet hva som kreves:
Vi vet hva som kreves ved norske helseforetak: Rett kompetanse til rett tid. Derfor legger vi mye stolthet i å finne de beste kandidatene til oppdrag som passer akkurat dem. Kandidatene som kan faget ut og inn. Som vet hva som kreves når de kommer på jobb. Som møter kollegaer og pasienter med et smil. Som holder hodet kaldt når andre for lengst har mistet det.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi ser etter deg som er intensivsykepleier med norsk autorisasjon og som har et sterkt ønske om å jobbe med kritisk syke pasienter. Du er omsorgsfull, ønsker å bidra til økt livskvalitet hos dine medmennesker, og kan tilby en hånd å holde i. Da ingen dag er lik, er fleksibilitet og handlekraft nødvendige egenskaper. Fordi det svært ofte er hektiske dager er det viktig at du er selvstendig, tar initiativ og raskt kan være med å bidra. At du er omsorgsfull, ansvarlig, pliktoppfyllende, og god på samarbeid er relevante forutsetninger.

Vi tilbyr:
En spennende, lærerik og givende arbeidsplass der du må være forberedt på å komme tett innpå andre mennesker og deres pårørende som er i krise. Samtidig vil du oppleve mange uforglemmelige øyeblikk og få en svært meningsfylt arbeidsdag.

For at du skal lykkes best mulig, vil du få en intensivsykepleier som din kontaktperson her hos oss. Hun vil gi deg personlig og tett oppfølging både før, under og etter oppdrag og hun har selv mange års erfaring som intensivsykepleier. Kanskje trenger du en å lette hjertet ditt for etter endt arbeidsdag?

Vi ønsker også at du skal få et så behagelig opphold som mulig og vi booker derfor reise til deg. Vi er dessuten opptatt av at du skal sove godt og drømme søtt slik at du er opplagt til neste vakt. Vi ordner derfor bolig med god standard og kort reisevei til ditt oppdrag. Vi har kun gode tilbakemeldinger fra våre kandidater som har bodd her før deg.

Vi tilbyr deg dessuten en arbeidsgiver som tar godt vare på sine ansatte, konkurransedyktig lønn og ordnede forhold. Det er også muligheter for HLR kurs, treningsavtale på SATS/Elixia, samt minner og erfaringer for livet.

Synes du dette virker spennende, men er usikker om dette er noe for deg? Nøl ikke med å ta kontakt med Bethina for en uforpliktende prat: +47 922 82 18 eller send CV til bethina.breddam@randstad.no