er du intensivsykepleier som ønsker mer fleksibel hverdag.

Publisert:
12.06.2019
Ansettelsesform:
vikariat
Kontakt:
Alena Strømme
Telefonnummer:
+4741770857

Detaljer

Publisert:
12.06.2019
Sted:
oslo
Kategori:
helse
Fagområde:
spesialsykepleier
Ansettelsesform:
vikariat
Referansenummer:
97947
Søknadsfrist:
24.07.2019
Kontakt:
Alena Strømme
Telefonnummer:
+4741770857

Beskrivelse

Vi søker intensivsykepleier til intensivavdelinger på sykehus i Oslo, slik som generell og medisinsk intensiv. Men vi ønsker også søkere som kan tenke seg å jobbe på postoperativ eller overvåkningsavdelinger. Behovet er såpass stort at intensivsykepleieren kan velge arbeidssted utefra kompetanse og ønske. Vi søker deg som har en lidenskap for yrket, men trenger en mer tilrettelagt arbeidssituasjon og en større frihet i valg av turnus.

Kvalifikasjoner:

  • Intensivsykepleier må ha over 1 års erfaring på sykehus (helst 2), og bør kunne ha selvstendig ansvar for en respiratorpasient.
  • Det er viktig at du som intensivsykepleier er klar over dine begrensinger, nøyaktig og har evne til å omstille deg på kort tid.

Vi tilbyr:

En fast kontaktperson som er intensivsykepleier med over 10 års erfaring fra sykehus i Oslo. Hun vil følge deg opp underveis og vil være den du skreddersyr din turnus sammen med. Hun vil kartlegge din kompetanse og hvilke ønsker du har for avdeling. Stillingsprosent avhenger av hva du selv ønsker, men det er fullt mulig å få en 100 % stilling.

-

Vi gir lønn over 300 kr/t i grunnlønn, avhengig av din ansiennitet og erfaring. Du vil få 12 % feriepenger og selvsagt alle tillegg for ubekvem arbeidstid som du har krav på, men i tillegg gir vi ekstra 100 % overtid etter 35,5t.

-

Bor du et stykke unna arbeidsstedet så vil vi dekke bolig og reiseutgifter. Vi har også gode pensjon og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli ivaretatt slik du bør, og vi strekker oss langt for å etterfylle dine ønsker.

ønsker du mer informasjon om stilling?

Ta kontakt med Alena Strømme +47 41 77 08 57 eller søk på stillingen nå ved å sende CV til care@randstad.no.