Er du på jakt etter nye utfordringer?.

Detaljer

Publisert:
03.06.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Teknikk
Fagområde:
Elektromekaniker
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201292618
Søknadsfrist:
2020-08-30
Kontakt:
Tina Rønning
Lime vokser raskt og er en ledende aktør i bransjen, både i Norden og resten av verden.

Nå ser vi etter nye, dedikerte ansatte som ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø og ytterligere vekst for avdelingen i Oslo.

For å lykkes i denne stillingen er det en forutsetning at du er lærevillig og trives i samarbeid med andre. Vi ser etter deg med stor arbeidskapasitet og ansvarsfølelse, som liker å ta initiativ og er uredd i møte med endringer.

Lime streber etter et åpent og inkluderende arbeidsmiljø, uavhengig av kultur, bakgrunn og erfaring. Samarbeid er nøkkelen til suksess!

Mekaniker - El-sparkesykkel reparatør

Lageret holder til ved Alnabru i Oslo og arbeidsoppgavene vil i hovedsak være vedlikehold og montering av el-sparkesykler, samt feilsøking og –retting.

Det er en fordel om du har erfaring fra mekanisk arbeid, lager, bygg/anlegg eller annet «handywork», men det er ingen krav. Full opplæring vil bli gitt, men du bør ha en teknisk forståelse og interesse.

Vi kan tilby:

  • En spennende stilling i et selskap i vekst
  • Mulighet for karriereutvikling
  • Stor fleksibilitet
  • Et godt arbeidsmiljø med motiverte ansatte

Om arbeidsgiveren

Lime is founded on a simple idea that all communities deserve access to smart, affordable mobility.

Through the equitable distribution of shared scooters, bikes and transit vehicles, we aim to reduce dependence on personal automobiles for short distance transportation and leave future generations with a cleaner, healthier planet.