Erfaring med digitale kundeopplevelser!.

Publisert:
15.05.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Anita Bach

Detaljer

Publisert:
15.05.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Key Account Manager
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201212206
Kontakt:
Anita Bach

Beskrivelse

Citycon er et selskap med ambisjoner og skal ta større markedsandeler i bransjen. I den forbindelse har markedsavdelingen nylig sentralisert, og det skal bygges opp et helt nytt marketing team. Vi er nå på utkikk etter en Marketing Manager som skal lede dette teamet.

I denne rollen skal du i tråd med den sentrale markedsføringsstrategien styrke Citycon- og deres kjøpesentres merkevare, ved hjelp av digitale markedsføringsverktøy og markedsføringsmetoder. Du skal fungere som en operativ leder for marketing, hvor du vil ha den overordnede prosjektlederrollen for våre digitale prosjekter knyttet til digital kundeopplevelse, lojalitetsklubber og markedssystemer.

Vi ser etter deg som vil jobbe med digitale og sosiale medier for å sikre en god tilstedeværelse i våre digitale kanaler, med fokus på å øke vår merkevarebevissthet og interesse for våre kjøpesentre. Du har god forståelse for kundereisen og har tidligere forholdt deg til ulike kanaler. Du har erfart hva som fungerer hvor, mot hvem og hvorfor. Du har erfaring med å skape resultatfokuserte og engasjerende kampanjer i digitale flater.

Din interesse for det visuelle og det grafiske vil komme svært godt med i denne rollen, da hovedvekten i arbeidet ligger i visuell utforming og tilpasning knyttet til vår kundedialog. Mye av dialogen er kampanjestyrt, og det er derfor en fordel om du har erfaring med kampanjemarkedsføring.

Som person er du engasjert, samarbeidsvillig og tydelig. Du ser løsninger der andre ser hindringer. Du får frem det beste i andre mennesker og hjelper andre med å utvikle sitt eget potensiale. Du driver teamet fremover og ser fordelene av at flere hoder tenker bedre enn ett.

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring med Automation-plattformer som Salesforce Marketing Cloud eller andre relevante plattformer
  • 4-7 års relevant erfaring fra f.eks. B2C markedsføring, detaljhandel og digital markedsføring.
  • 1-3 års relevant team/ledererfaring
  • Relevant utdanning innen markedsføring
  • God tall-, analyse-, og teknisk forståelse.
  • Gode kunnskaper i skriftlig og muntlig norsk og engelsk
Når du ikke helt opp til disse kvalifikasjonenen, men synes selskapet er interessant? Ta kontakt! Vi har flere ledige stillinger på markedsavdelingen.

Søknadsfrist: snarest