Financial Controller - Oslo.

Sendt:
20.10.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Ørjan Gamst
Telefonnummer:
+47 957 29 725

Detaljer

Sendt:
20.10.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Økonomi, regnskap, lønn & innkjøp
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
106691661
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Ørjan Gamst
Telefonnummer:
+47 957 29 725

Beskrivelse

Er du nysgjerrig og har lyst til å være med å bidra i et dynamisk og spennende miljø? Dersom du motiveres av muligheten til å jobbe med regnskapsfaglige vurderinger, drive forenklingsprosesser og samtidig sikre korrekt regnskapsavleggelse, er du personen vi leter etter! Til vårt Financial Control & Risk Management-team søker vi nå en Financial Controller. Du vil å inngå i et faglig sterkt team med 15 kollegaer hvor det er utstrakt samarbeid på tvers av hverandres virkeområder.                

Ansvarsområde

Sentralt i denne stillingen er å sikre korrekt regnskapsmessig behandling av våre langsiktige eiendeler, samt legge forutsetningene til rette for god kostnadskontroll for vår tekniske divisjon. Ditt overordnede mål er å til enhver tid sikre riktig regnskap som grunnlag for rapportering til rett tid. Noen eksempler på type prosjekter du kan få ansvar for, er regnskapsfaglig vurderinger i større oppkjøpsprosjekt, vurdering og implementering av nye IFRS standarder, forenklinger av eksisterende praksis og utarbeidelse av analysemodeller for utgiftsoppfølging. Selvsagt ønsker vi at du skal delta aktivt og utfordre oss i det å identifisere forbedringer og komme med nye initiativ!

I rollen som Financial Controller venter en spennende arbeidshverdag der du er i daglig kontakt med kollegaer fra ulike deler av organisasjonen. Du må derfor være en god relasjonsbygger på flere nivåer i organisasjonen. Telecombransjen er i stadig endring, og da er det viktig at også den finansielle rapporteringen henger med. Derfor søker vi deg som evner å se løsninger på problemstillinger og som liker å utfordre dagens praksis. Du må ha en proaktiv holdning der du selv tar initiativ til å drive arbeidet ditt fremover, og en sterk ansvarsfølelse for å komme i mål med de prosjektene og oppgavene du har på gang.

Kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdannelse, gjerne bachelor i regnskap og revisjon
 • Relevant erfaring fra tilsvarende stilling, innen revisjon eller ansvar for oppgaver fra et eller flere arbeidsområder innenfor regnskap og controlleroppgaver
 • Erfaring med SAP ERP eller tilsvarende ERP-løsninger er fordelaktig, men ikke et krav
 • Inngående excel-kunnskaper
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • God til å samarbeide med andre på tvers av roller/funksjoner
 • Strukturert, ryddig og opptatt av å holde orden
 • Løsningsorientert med høy gjennomføringsevne
 • Selvstendig og initiativrik – du får jobben gjort, og du tar eget ansvar for å drive prosessene dine framover. Der du ser muligheter for forbedring tar du umiddelbart grep!

Vi er sikre på at du kommer til å trives hos oss, fordi:

 • Vi er Nordens største mobiloperatør med sterke merkevarer
 • Du vil bli en del av et meget sterkt fagmiljø og et innovativt selskap med høy endringstakt
 • Vi utvikler våre ansatte og skaper gode karrieremuligheter
 • Du kan vokse i en stilling og et selskap som er åpen for innspill og initiativ fra våre ansatte

For ytterlig informasjon, kontakt Senior Advisor i Dfind Finance and Accounting Ørjan B. Gamst på tlf. 957 29 725 eller Advisor Morten Kolek på tlf. 400 21 450. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.Organisasjonsbeskrivelse
Telia Norge er et teknologihus i forandring - sammen har vi lagt ut på reisen mot å bli en New Gen Telco. Vi er i full gang med å utforske morgendagens teknologi, produkter og tjenester, og vi har en solid posisjon i det norske markedet. Fra et konsernperspektiv er Norge et uttalt satsingsområde for Telia Company, og du kommer raskt til å oppdage hvor kundeorienterte dine nærmeste kollegaer og resten av organisasjonen er.