Formuesforvalter - Stavanger.

Publisert:
10.06.2018
Ansettelsesform:
Full time
Kontakt:
Stian Gundersen
Telefonnummer:
+47 466 22 488

Detaljer

Publisert:
10.06.2018
Sted:
Stavanger, Rogaland
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans | Økonomi
Ansettelsesform:
Full time
Søknadsfrist:
22.06.2018
Kontakt:
Stian Gundersen
Telefonnummer:
+47 466 22 488

Beskrivelse


Formuesforvaltning er den ledende aktørene innenfor formuesforvaltning i Norge Du vil få muligheten til å ta del i selskapets mentorordning hvor du samarbeider tett med to av våre formuesforvaltere i Stavanger. Kontoret har i dag fem medarbeidere.

Som formuesforvalter skal du bistå formuesforvalterne i arbeidet med deres kundeportefølje. Du skal tilrettelegge for nysalg og koordinere møteplanen for kundeporteføljen. I tillegg er du ansvarlig for at kundenes årsplaner blir gjennomført. Du skal delta i kundemøter sammen med formuesforvalterne, både hos nye og eksisterende kunder. Du vil også etterhvert få et selvstendig ansvar for deler av kundeporteføljen.

Vi søker etter en person som har: 
  • Høyere utdannelse, gjerne med spesialisering innen finans
  • Ambisjoner om en karriere som formuesforvalter
  • 2-3 års erfaring med finansiell rådgivning eller som konsulent
  • Gjerne AFR-autorisert, men dette er ikke et krav
  • Stor interesse for forvaltningsfaget og verdipapirmarkedene
Som Formuesforvalter får du gjennomslag for dine ideer og planer som følge av din evne til å påvirke andre. Du viser initiativ og tar ansvar for egen utvikling. I tillegg har du god gjennomføringsevne og du kommuniserer på en klar og presis måte. Vi forutsetter at du har gode samarbeidsevner og evner å tenke helhetlige løsninger slik at du raskt tilegner deg Formuesforvaltnings betjeningskonsept. Du har en høy etisk tilnærming i din adferd og din arbeidsstil er metodisk og systematisk. 

Du vil få muligheten til å lære faget formuesforvaltning av to av de mest erfarne formuesforvalterne i bransjen hos den ledende aktøren innenfor bransjen. I tillegg vil du få muligheten til å utvikle en solid plattform slik at du på sikt kan lykkes som formuesforvalter i Stavanger. For mer informasjon om selskapet kan du gå inn på www.formue.no.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt vår rådgiver i Dfind, Stian Gundersen på mobil 466 22 488. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver. Søknadsfrist: 22. juni. 2018

 Formuesforvaltning ble etablert i 2000, og er Norges største privateide rådgivnings- og forvaltningsselskap. Vi har ansvar for ca. 68 milliarder kroner i langsiktig formuesforvaltning for privatpersoner, investeringsselskap familier, stiftelser og organisasjoner. Formuesforvaltning har en helhetlig tilnærming til sine kunder. Det betyr at selskapet, i tillegg til kapitalforvaltning, tilbyr advokattjenester, forretningsførsel, kunst og filantropi. Formuesforvaltning har kontorer i alle de største byene i Norge, samt i Stockholm, Gøteborg, Malmø og London. Vi jobber langsiktig med å bevare og utvikle verdier for sine kunder.