Front Systems søker senior Fullstack utvikler! - Lysaker.

Sendt:
05.12.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Detaljer

Sendt:
05.12.2017
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT & telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
109921435
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Beskrivelse

Front Systems er et heleid norsk selskap som siden 2007 har designet og utviklet den ledende fasion retail plattformen i Norge. Dette gir klesbutikker muligheten til å få full kontroll på vareflyten, analysere nøkkeltall og ta kvalifiserte beslutninger for økt omsetning. Systemet tilknytter klesbutikker deres leverandører, og på salgssiden tilknytter vi klesbutikkene konsument via netthandel.

Kravene til systemene for butikkdrift i klesbransjen blir stadig større ettersom effektiv bruk av master- og transaksjons data er avgjørende for vekst. Samtidig vil de beste butikkjedene implementere ny teknologi for prosessforbedring og integrere med øvrige plattformer som ofte er større internasjonale aktører. Vi utgjør en sentral rolle i å utstyre butikkjeder i klesbransjen med innovative systemer basert på den nyeste teknologien, og i denne sammenheng søker vi nå en senior Fullstack utvikler. Hos oss kan du jobbe med å utvikle noen få, gode produkter, der vi går i dybden og skaper de beste løsningene innen vår bransje. Løsningene våre er i all hovedsak skybaserte og du vil få anledning til å utfolde deg fritt i Azure og jobbe med spennende teknologier som RFID og IoT.

Vi er i sterk vekst og håndterer i dag rundt ti prosent av kleshandelen i Norge med butikkjeder som blant annet Høyer, Ferner Jacobsen, Tatler og Retro. Vi holder til i moderne lokaler på Lysaker og utvider stadig teamet med et ungt og innovativt miljø i fokus. I Front Systems vil du være med å forme og skape en arbeidsplass du er stolt av. Som vår kollega vil du også få muligheten til å bidra til innovative, utfordrende og nyskapende prosjekter.

Vi tror mer på å tilpasse jobben til personen enn omvendt, men i utgangspunktet tror vi du som senior Fullstack utvikler er:

Faglig dyktig
Med det mener vi "godt over gjennomsnittet", men vi synes det er positivt om du også har andre interesser enn jobb. Du er erfaren nok til å vite at det å lage det beste produktet ofte handler om å stille de riktige spørsmålene.

Glad i å eksperimentere og lære
Du synes det er spennende å utforske ny teknologi og lærer raskt. Du liker å jobbe smidig og uformelt, og er glad i å diskutere innad i teamet og tverrfaglig med kolleger.

Kjent med
- C#, .NET
- REST, Api
- Angular/AngularJS eller JavaScript, HTML
- Scrum/Lean

Kvalifisert med
- høyere utdanning
- flere års erfaring som utvikler

Hos oss får du
- blide og dyktige kolleger
- være med på å forme produktene
- gode betingelser i et solid selskap
- lyse lokaler ved Lysaker (utenfor bomringen)
- et fleksibelt (og familievennlig) arbeidsmiljø :)