Front Systems søker senior iOS utvikler! - Lysaker.

Sendt:
15.11.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Detaljer

Sendt:
15.11.2017
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT & telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
108633442
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Beskrivelse

Front Systems er et heleid norsk selskap som siden 2007 har designet og utviklet den ledende fasion retail plattformen i Norge. Dette gir klesbutikker muligheten til å få full kontroll på vareflyten, analysere nøkkeltall og ta kvalifiserte beslutninger for økt omsetning. Systemet tilknytter klesbutikker deres leverandører, og på salgssiden tilknytter vi klesbutikkene konsument via netthandel.

I dag er mobilen det sentrale arbeidsverktøyet for butikkansatte. I lys av dette blir våre mobilapplikasjoner en stadig større del av plattformen, og i denne sammenheng søker vi nå en senior iOS Utvikler. Hos oss vil du få ta eierskap til et av våre viktigste produkter, der vi går i dybden og skaper de beste løsningene innen vår bransje.

Vi er i sterk vekst og håndterer i dag rudt ti prosent av kleshandelen i Norge med butikkjeder som blant annet Høyer, Ferner Jacobsen, Tatler og Retro. Vi holder til i morderne lokaler på Lysaker og utvider stadig teamet med et ungt og innovativt miljø i fokus. I Front Systems vil du være med å forme og skape en arbeidsplass du er stolt av. Som vår kollega vil du også få muligheten til å bidra til innovative, utfordrende og nyskapende prosjekter.

Vi tror mer på å tilpasse jobben til personen enn omvendt, men i utgangspunktet tror vi du som iOS utvikler er:

Faglig dyktig
Med det mener vi "godt over gjennomsnittet", men vi synes det er positivt om du også har andre interesser enn jobb. Du er erfaren nok til å vite at det å lage det beste produktet ofte handler om å stille de riktige spørsmålene. I tillegg er det et stort pluss om du har evnen til å bruke din kreativitet i forbindelse med utvikling av UX spesielt.

Glad i å eksperimentere og lære
Du synes det er spennende å utforske ny teknologi og lærer raskt. Du liker å jobbe smidig og uformelt, og er glad i å diskutere innad i teamet og tverrfaglig med kolleger.

Kjent med
- Swift
- Scrum/ Lean

Kvalifisert med
- høyere utdanning
- flere års erfaring som utvikler

Hos oss får du
- blide og dyktige kolleger
- være med på å forme produktene
- gode betingelser i et solid selskap
- lyse lokaler ved Lysaker (utenfor bomringen)
- et fleksibelt (og familievennlig) arbeidsmiljø :)