Gjensidige søker forsikringsselgere til sitt Salgssenter Næringsliv i Oslo - Oslo

Sendt: 18.08.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Bank, finans & forsikring
Fagområde:
Kundekonsulent
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
201048245
Kontakt:
Anita Bach
Telefonnummer:
+4740021420
Gjensidige styrker mannskapet ved selskapets nasjonale salgssenter i Oslo. Du blir en av nøkkelmedarbeiderne som skal sørge for at Gjensidige foretrekkes når næringslivet skal velge forsikringsløsninger.

Om deg
Du har en plan og ønsker å skape deg en karriere i et av Norges største selskaper. Du simpelthen elsker salg - og vet hvorfor.

Om jobben
Vi gir deg muligheten til å bli en person alle vil ha . Du får jobbe i et hektisk miljø der det stilles store krav og forventes mye. Du skal representere Gjensidige overfor potensielle næringslivskunder over hele Norge, og blir derfor en av våre viktigste ansatte.

Vi bruker telefonen som verktøy - du har stemmen, viljen og lysten som skal til. Selv om du allerede er god på å kommunisere med alt og alle , vil du få full opplæring. Gjennom Gjensidigeskolen får du nødvendig kompetanse og kontinuerlig utvikling. Du får fastlønn med mulighet for bonus i tillegg til gode forsikrings- og pensjonsordninger.

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden. I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre - hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet.