Har du den viljen og engasjementet vi trenger?.

Publisert:
18.09.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Anita Bach

Detaljer

Publisert:
18.09.2019
Sted:
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kategori:
Service & handel
Fagområde:
Butikkleder
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201243858
Kontakt:
Anita Bach

Beskrivelse

Har du den viljen og engasjementet vi trenger?

Vi ser etter deg som er målrettet, resultatfokusert, selvdreven og som elsker å jobbe med mennesker. Du tåler et høyt tempo og har over gjennomsnittet god arbeidskapasitet. Du liker å organisere, engasjere og utvikle mennesker. Du er en vi kan stole på og som kan fronte Narvesen på en profesjonell og ryddig måte, med den entusiasmen og servicen vi ønsker å vise våre kunder.

Som Kjøpmann og franchisetaker i Narvesen driver du din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for din egen butikk og ansatte. Gjennom samarbeidet med Reitan Convenience Norway (RCN) får du grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. Servicekontoret støtter og hjelper deg innenfor alle områdene av butikkdrift for å sørge for at dette er et godt sted å jobbe.

Butikken har god beliggenhet på Amfi Kjøpesenter midt i sentrum av Kristiansund. Butikken er åpen man-fred 08-21, lørdag 09-21 søndag 10-21.

Er du nysgjerrig på stillingen, men lurer på hva det innebærer å være Kjøpmann? Ta kontakt så skal jeg forklare det nærmere.

Reitan Convenience Norway AS utfører en bakgrunnssjekk av søkere for å bekrefte opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres etter samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.