Inhouse utvikler i Asker - Asker.

Publisert:
27.09.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
98833854

Detaljer

Publisert:
27.09.2018
Sted:
Asker, Akershus
Kategori:
Offentlig sektor | IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
08.11.2018
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
98833854

Beskrivelse

TeleComputing har et team som utvikler komplette løsninger for medlemssystem til noen av de største fagforeningene i LO. Dette er et høyt kompetent team innen IT-avdelingen på 9 personer som nå ønsker seg en ny kollega. I hverdagen vil du jobbe i et miljø som preges av stor takhøyde og gode faglige diskusjoner med andre seniorutviklere. Du vil også samarbeide tett med kundene ved å sammen utarbeide kravanalyser og utarbeide løsningsforslag.

De søker nå en faglig dyktig person som er nysgjerrig på ny teknologi og som har evnen til å kombinere teknologi med god forretningsforståelse. Du setter pris på tett kundekontakt og motiveres av å omsette kundens behov til kode som gir gode brukeropplevelser.

TeleComputing kan tilby et arbeidsmiljø preget av høy grad av selvbestemmelse og ansvar. Du vil få fleksibel arbeidstid og god balanse mellom jobb og privatliv. Samtidig holder de til i moderne lokaler i Asker Panorama med utmerket kantine og treningsrom, shuttlebuss til Asker stasjon og mulighet for parkering.

Arbeidsoppgavene inkluderer
  • Full-Stack utvikling i .NET
  • Utvikling av integrasjoner med REST API
  • Utvikling av websider
  • Utarbeide løsningsforslag
Om deg
Vi tror den rette kandidaten har teknisk utdannelse og noen års erfaring som systemutvikler. Du er løsningsorientert og har gjerne erfaring med systemarkitektur. Dette er en inhouse-rolle som inneholder en del kundekontakt. Dermed er det viktig at du trives med å diskutere løsninger med kunder og at du kan kommunisere på norsk. Du har gjerne domenekunnskap innen regnskap og medlemsløsninger, men dette er ikke et krav.

Nøkkelord teknologi
.Net, Smidig utvikling, Jira, Confluence, SQL, PL-SQL, Oracle, REST API, Websider, Git, integrasjoner, Javascript

For mer informasjon
Ta kontakt med Lars Frøyland | lars.froyland@dfind.no | 988 33 854 eller Kristian Clifford | kristian.clifford@dfind.no | 400 21 566 hos Dfind Digital og IT.

TeleComputing har i dag Europas største og mest moderne felles driftsplattform tilpasset SMB-markedet. De leverer alt fra komplette IT-driftssystemer til enkelttjenester knyttet til spesifikke behov som de integrerer i kundens driftssystemer. TeleComputing har et utviklermiljø i .Net på rundt 20-25 personer. TeleComputing har hovedkontor i Asker, samt kontorer i Bergen, Stavanger, Arendal, Stockholm og Göteborg. Konsernet har ca. 800 ansatte og en omsetning på om lag 1,6 mrd. NOK.