Interiørarkitekt - Østfold.

Sendt:
02.11.2017
Kontakt:
Anne Borgaas
Telefonnummer:
+4740021461

Detaljer

Sendt:
02.11.2017
Sted:
Østfold
Kategori:
Annet
Referansenummer:
201094065
Kontakt:
Anne Borgaas
Telefonnummer:
+4740021461

Beskrivelse

Vi søker kreativ og dyktig Interiørarkitekt
For vår kunde Sørlie Prosjektinnredninger AS i Sarpsborg, søker vi en kreativ og dyktig Interiørarkitekt. Stillingsprosent ved oppstart 50%, men med hensyn til økende etterspørsel i markedet kan stillingen gå over til 100% på noe sikt.

Dine arbeidsoppgaver vil knytte seg opp mot innredningsprosjekter for det offentlige og private næringslivet.

Personlig egenskaper

  • Du må være kreativ og «fremoverlent» som person.
  • Utadvendt og positiv.
  • Stor interesse for faget.
Kvalifikasjoner

  • Utdannelse og erfaring som interiørarkitekt.
  • God tegner og dyktig på fargevalg.
  • Må ha kunnskap i ArchiCAD, Winner og pCon.
Du vil bli en del av et positivt og godt miljø, hvor det er «høyt under taket» og latteren sitter løst. De ansatte er bedriftens viktigste ressurs, og blir tatt godt hånd om. Lønn og oppstart etter avtale.

Er dette jobben for deg? Send CV og søknad snarest. Vi intervjuer fortløpende.

Sørlie Prosjektinnredninger AS er Østfolds største leverandør av møbler og innredninger til bl.a. kontorer, møterom, kantiner, fellesarealer/sosiale møteplasser, barnehager, skoler og syke- og aldershjem. Markedsområdet er Østfold og søndre Akershus.

Sørlie Prosjektinnredninger hadde i 2016 en omsetning på 150 millioner kroner.

Vi er et moderne og fremtidsrettet selskap med 35 engasjerte medarbeidere. Selskapet har sitt utspring i Karl Sørlie (1913) og møbelvarehuset Idé Finn Sørlie AS (1987). Sørlie Prosjektinnredninger AS er en familiebedrift med tredje generasjon som aktive og engasjerte eiere, Arnfinn og Bernt Sørlie .

Våre kunder er primært det offentlige og næringslivet. Vi har rammeavtaler med Østfold Fylkeskommune, Fylkesmann i Østfold og 18 av 20 kommuner i Østfold, og flere kommuner i søndre Akershus. Vår visjon: Sørlie Prosjektinnredninger AS er kundens førstevalg innen kontormøbler og innredninger.