IT-konsulent i Telenor.

Publisert:
20.06.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Yngve Rosenvinge
Telefonnummer:
+4740021589

Detaljer

Publisert:
20.06.2018
Sted:
Vikna, Nord-Trøndelag
Kategori:
IT & telecom
Fagområde:
IT-driftskonsulent
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201156786
Søknadsfrist:
2018-07-02
Kontakt:
Yngve Rosenvinge
Telefonnummer:
+4740021589

Beskrivelse

Telenor Norge sin Payment-avdeling i Rørvik er en blant de største avdelingene i Telenor utenfor Fornebu og behandler årlig en kontantstrøm på ca. 30 milliarder fra Telenors kunder. Dette gjøres på en effektiv måte ved å bruke store IT-systemer til ordrebehandling, fakturering og innkreving.

I tillegg til Payment har Telenor Bedrift et av sine kundesenter med 80 medarbeidere i Rørvik.

De løpende arbeidsoppgavene i Payment er kredittvurdering, fakturering, fakturadistribusjon, oppfølging av innbetalinger, innkreving og behandling av skriftlige fakturahenvendelser fra bedriftskunder. Som team har vi stor bredde i kompetansen og oppnår gode resultater sammen. En like viktig oppgave som løpende drift er kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser. Selv om de i stor grad er automatiserte er det et konstant forbedringsbehov. Derfor er det viktig at du både kan bidra i driften, men også har kvalifikasjoner til å bidra i forbedringsarbeidet.

Hvem ser vi etter:
Du er motivert og ønsker å bidra positivt i et miljø med høy faglig kompetanse og stort tempo. Du tar initiativ og er god på samhandling. I tillegg har du en analytisk og selvstendig arbeidsform. Du er serviceinnstilt og har gode evner til å kommunisere faglig forståelse ut i virksomheten. Høy arbeidskapasitet, med evne til å håndtere mange ulike prosjekter samtidig.

Vi ønsker også at du kan bidra til å løse de løpende oppgavene på avdelingen. Du må påregne en del kontakt med Telenor sine bedriftskunder.

Kvalifikasjoner:

  • Vi ønsker at du har høyere utdanning - fortrinnsvis innen IT.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk er en selvfølge.
  • Evne til å samarbeide og god på mellommenneskelige relasjoner – kundekontakt.

Vi kan tilby:

  • En spennende jobb i et hektisk miljø med gode utviklingsmuligheter for norges største leverandør av tele- og datatjenester
  • Et meget godt faglig og sosialt arbeidsmiljø som bygger på tillit internt og eksternt. Vi har utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i en solid og spennende organisasjon som er i stadig endring. Du vil oppleve en arbeidshverdag der vi er opptatt av å dele kompetanse, også på tvers av landegrenser.
  • Vi er behjelpelig med å skaffe bolig.