Jr. Utvikler - Oslo.

Publisert:
30.08.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
98468690

Detaljer

Publisert:
30.08.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
30.09.18
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
98468690

Beskrivelse

Lindorff – IT Norge er opptatt av å levere de beste løsningene for våre kunder. Det foregår mye spennende i Lindorff, og mulighetene for å utvikle seg og lære noe nytt er store. Miljøet er uformelt, og kollegene er både dyktige og engasjerte. Nå ser vi etter en utvikler som skal bidra til å styrke utviklingen og moderniseringen av systemer og applikasjoner. Du vil jobbe med Lindorff sitt kjernesystem og andre forretningskritiske systemer. I tillegg til å ha kjennskap til .NET og databaser, trives du med å jobbe tett mot brukerne av systemene som skal utvikles. 

Arbeidsoppgavene vil inkludere utarbeidelse av kravspesifikasjoner sammen med brukere og arkitekter, utvikling av nye moduler og applikasjoner og videreutvikling av kjernesystemet. Du vil komme inn i en avdeling med fokus på smidig metodikk og hvor du vil få bryne deg på et bredt spekter av teknologier og problemstillinger. I tillegg vil du bistå i å styrke avdelingens kompetanse innen systemarkitektur, løsningsdesign og integrasjoner. 

Vi tror du har erfaring med, eller kjennskap til Microsoft .NET (C#, ASP .NET) og databaser og PL/SQL eller SQL. Du har gjerne prosjekter du er stolt av å vise frem - fra yrkeslivet, skolen eller privat. 

Vil du vite mer? Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind! Elisabeth Langseth kan nås på 98468690, eller elisabeth.langseth@dfind.no. Janne Kristiansen kan nås på janne.kristiansen@dfind.no

Den 27. juni 2017 slo Intrum Justitia og Lindorff seg sammen, og ble dermed verdens ledende leverandør av tjenester innen kreditthåndering. Lindorff ble grunnlagt i 1898 og tilbyr tjenester innen inkasso og porteføljekjøp, samt betalings- og faktureringstjenester. Intrum Justitia ble grunnlagt i 1923 og tilbyr et omfattende tjenestespekter designet for å forbedre kundenes kontantstrømmer og langsiktige lønnsomhet. Det sammenslåtte Intrum Justitia og Lindorff har kontorer i 23 markeder over hele Europa, og et team på rundt 8000 ansatte.

I Norge er Lindorff ledende i sin bransje, og har ca. 700 ansatte fordelt på kontorer i hele landet. Vi tilbyr tjenester som kundeutvelgelse, kredittvurdering, fakturering, inkasso, låneadministrasjon og kjøp av gjeldsporteføljer. Les mer om oss på www.lindorff.no