Junior Sourcing Consultant.

Detaljer

Publisert:
16.10.2020
Sted:
Førde, Sogn og fjordane
Kategori:
Personal & HR
Fagområde:
Personalkonsulent
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201307448
Søknadsfrist:
2020-10-16
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
+4741229987
Vi er på jakt etter en medarbeider til vårt Central Sourcing-team. Du vil være en nøkkelperson i et nytt og viktig team som jobber tett med en eller flere sentrale kunder i Randstad. Arbeidssted vil være i Førde.

Vi ser etter deg som snakker og skriver flytende polsk og norsk. Du har relevant arbeidserfaring fra tilsvarende stilling og/eller arbeidsoppgaver, og stor interesse for bemanningsfaget. Det er en fordel om du har salgserfaring fra telefon og/eller møtevirksomhet, da vi til daglig er i kontakt med kandidater og kunder via telefon eller møter.

Du går foran som et godt eksempel i forhold til kommunikasjon, faglig dyktighet og arbeidskapasitet. Du skaper tillit og har evnen til å bygge relasjoner. Du er engasjert, løsningsorientert og forstår viktigheten av å finne rett person til rett stilling. Du er fleksibel og takler å ha mange baller i lufta og får energi av en travel hverdag. Du bidrar til et positivt arbeidsmiljø slik at teamet sammen kan nå sine mål.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

 • Bidra til at teamets strategi og felles mål nås.
 • Aktivt søke etter og tiltrekke seg kandidater i ulike kanaler og nettverk, samt delta på kandidat arrangementer.
 • Selvstendig utføre søk, utforme attraktive stillingsannonser, screening, intervjue potensielle kandidater, samt utføre referansesjekk.
 • Ansvarlig for å matche rett kompetanse til kunden i hht. gjeldende kravspesifikasjon.
 • Innsalg av aktuelle kandidater til kunde med fokus på mersalg.
 • Ansvarlig for at dokumentasjon på kandidat, ansatt og kunde oppfylles iht. enhver tid gjeldende rutiner og prosesser.
 • Sørge for at både ansatte sine lønns- og avtalevilkår, og kundevilkår er riktig registrert i driftssystemet, som sikrer riktig lønnsutbetaling og fakturering.
 • Personalansvar for ansatte, som innebærer blant annet lønns- og sykelønnsspørsmål og oppfølging.
 • Følge og etterleve Randstad sine policyer, prosedyrer og retningslinjer
 • Ansvarlig for å følge Randstad sitt miljøarbeid i organisasjonen.
 • Aktivt bidra til et godt samarbeid innad i selskapet.
Vi tilbyr

En ny og spennende stilling i verdens største selskap for HR-tjenester. Du vil ta del i en organisasjon med korte beslutningsveier og godt arbeidsmiljø. En unik mulighet til læring og karriereutvikling. Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.

Våre kjerneverdier

Våre kjerneverdier er viktig for oss. Disse kommer tydelig frem i Randstad sin overordnede strategi og vi jobber aktivt for å synliggjøre dette ut mot kunder og kandidater. Det er viktig at du kjenner deg igjen og kan ta eierskap til våre verdier.

to know Vi er eksperter. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest.

to serve Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje.

to trust Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte.

striving for perfection Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel.

simultaneous promotion of all interests Vi ser det store bildet og tar vårt sosiale ansvar alvorlig. Vår virksomhet skal alltid tjene samfunnet som helhet.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Send din CV og søknadsbrev via linken i annonsen.