Junior systemutvikler C#.

Publisert:
14.03.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Yngvild Hjetland
Telefonnummer:
+4793855766

Detaljer

Publisert:
14.03.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
IT & telecom
Fagområde:
Systemutvikler
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201208610
Kontakt:
Yngvild Hjetland
Telefonnummer:
+4793855766

Beskrivelse

Save Solutions er et innovativt selskap som leverer ledende løsninger innen transaksjonshåndtering i hele Norden og Europa. I dag sitter Save Solutions med spesialistkompetanse på tjenesteområder innen avstemmingsløsninger for alle typer av transaksjoner/konti.

IT-avdelingen i Save Solutions består av et team på 6 dedikerte medarbeidere, som sammen dekker systemutvikling, drift og support på samtlige tjenesteområder. For å styrke vår satsning søker vi nå en junior systemutvikler.

Save Solutions jobber for å kunne tilby markedets mest moderne og effektive avstemmingsløsninger. Enten det er hos store konsern som Choice, store regnskapsbyråer, eller hos mindre og mellomstore selskaper både nasjonalt og internasjonalt, leverer Save Solutions den rette løsningen med den seneste teknologien. Applikasjonen som kjøres er utviklet i C#, ASP.Net WebAPI, MS SQL og AngularJS.

Hos Save Solutions vil du inngå i et sterkt teknisk fagmiljø. Under støtte og veiledning fra kolleger og egen teknisk mentor, vil du bli utfordret og testet. Men dette vil også gi deg en faglig utvikling som junior systemutvikler.

ARBEIDSOPPGAVER
I rollen som systemutvikler vil du jobbe etter smidig metodikk (SCRUM). Teamet bestående av 6 ansatte som utvikler løsningen både for on premise og Cloud. Dette vil innebefatte en bredde og variasjon i ulike metodikker og arbeidsoppgaver. Som en junior systemutvikler hos Save Solutions vil du settes sammen med en teknisk mentor som kommer til å følge deg tett i starten. Opplæring foregår på et av teamets prosjekter og med reelle utviklingsoppgaver. I takt med økt kompetanse- og erfaringsgrunnlag, vil også ansvaret i rollen øke.

VI SØKER DEG SOM
Til deg som søker stilles det ikke krav om profesjonell arbeidserfaring fra tilsvarende rolle. Men dersom du kan vise til utviklingsprosjekter som du har jobbet med under studier eller på fritiden, er dette noe som vi er veldig interessert i å se nærmere på.

For å være aktuell for rollen setter vi imidlertid følgende krav:

  • Er nyutdannet med høyere utdannelse på bachelor innen IT/programmering eller relevante fagområder.
  • Kan vise til prosjekter i C#/ASP.NET/AngularJS/MS SQL
  • Har erfaring og trives med teamarbeid
  • Kan kommunisere et av de skandinaviske språkene godt, både muntlig og skriftlig
  • Gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper.
Det er enda viktigere hvem du er som person! For å lykkes og ikke minst prestere godt som en Junior Systemutvikler hos Save Solutions, bør du kjenne deg igjen i følgende personlige egenskaper:

  • Løsningsorientert
  • Selvstendig og med evne til å ta initiativ for nye oppgaver
  • Strukturert og nøyaktig
HVORFOR JOBBE HOS SAVE SOLUTIONS?
Save Solutions har et sterkt fokus på faglig og profesjonell utvikling, i den hensikt å kunne levere enda bedre tjenester til sine kunder.

Vi er opptatt av at de ansatte trives p åjobb og det er derfor tilrettelagt for både faglig og sosialt påfyll.

Videre så er din drivkraft og dine interesser som er avgjørende for hvordan din utvikling hos Save Solutions kommer til å bli. Ut ifra rollebeskrivelser og individuelle målplaner som du og din teamleder sammen tegner opp, sørger Save Solutions for at du får forutsetninger i form av støtte og mulighet til å bygge på nødvendig kunnskap.

En karriere i Save Solutions vil by på varierte arbeidsoppgaver. Vi er et innovativt selskap som er opptatt av at du bygger en bred kunnskap innen Save Solutions ulike tjenesteområder.

Save Solutions forventer imidlertid at du tar vare på de mulighetene som finnes for å utvikle deg selv og din kompetanse.

ANNET:

• Oppstart: Etter avtale

• Arbeidssted: Kanalveien 50 5068 Bergen

• Snarest. Vi vurderer søkere fortløpende så vi anbefaler deg å sende inn en søknad så snart du finner annonsen interessant.

Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Yngvild Hjetland i Randstad på 93855766.