KAM selger i Norge - ortopedi, kirurgi og rehab - Oslo.

Sendt:
05.12.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Anita Bach
Telefonnummer:
+4740021420

Detaljer

Sendt:
05.12.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Key Account Manager
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201101059
Søknadsfrist:
2017-12-15
Kontakt:
Anita Bach
Telefonnummer:
+4740021420

Beskrivelse

Hos NordiCare er vi stolte av våre produkter og våre medarbeidere. For å lykkes som representant hos NordiCare må du kjempe litt mer enn de andre. Du må ha ambisjoner om å komme lenger, lykkes litt bedre og aldri være helt fornøyd. Du trives med kontinuerlig utvikling og liker å utfordre deg selv. For å nå dine mål handler det om å raskt veie fordeler og ulemper, ta riktige beslutninger, prioritere bedre og jobbe fokusert.

Du har en genuin interesse for mennesker og å forbedre hverdagen for andre med ulike sykdommer og problemer. Hvis du kjenner deg igjen er du kanskje den personen vi søker når vi nå skal forsterke vår salgsstyrke og dermed fortsette NordiCares vekst i Norge.

Om stillingen
NordiCare jobber i en konkurranseutsatt bransje, men har en fantastisk evne til å gjøre det lille ekstra som utgjør forskjellen for våre kunder. Det kreves mye jobbing, utholdenhet og sterk vilje. Til gjengjeld vil du få alle forutsetninger for å lykkes samt utvikle din kompetanse. Hos oss er kulturen og engasjementet nøkkelen til vår suksess. Vi legger derfor mye ressurser i at våre medarbeidere skal trives hos oss.

Arbeidsoppgaver:

  • Salgsplanlegging sammen med salgsleder
  • Utvikle og få enda mer dyptgående relasjoner til eksisterende kunder og skape mersalg.
  • Jobbe mye med å oppsøke og kontakte nye potensielle kunder og deres kontaktpersoner.
  • Utvikle samarbeid med kollegaer innen organisasjonen og forstå selskapets forretningsstrategi.
  • Strebe mot kontinuerlig utvikling, delta aktivt i opplæring og dele kunnskap og erfaring med egne kollegaer
  • Skape fornøyde kunder gjennom best mulig service
Stillingen innebærer løpende reiser og overnattinger.

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som har noen års erfaring fra oppsøkende salgsjobb og med en utdannelse som hjelpepleier, sykepleier eller fysioterapeut. Du snakker og skriver norsk på et høyt språklig nivå. Du forstår svensk skriftlig og muntlig. Du bor i eller i nærheten av Oslo, har førerkort og tilgang til egen bil.

Egenskaper
Vi søker deg med en sterk interesse for sykepleieprodukter og kundeservice. det er en fordel om du er teknisk interessert.

Du har selvtillit, er drivende og løsningsorientert. Du har en sterk indre motivasjon, er relasjonsskapende og målrettet. Du har evnen til å engasjere og overbevise, og ønsker å oppnå suksess på egenhånd og sammen med andre mennesker, men ikke på bekostning av din ydmykhet og åpenhet.

Vi tilbyr
En inspirerende arbeidsplass , gode karriere- og utviklingsmuligheter. Intern produktopplæring og konkurransedyktige betingelser.

Vi behandler alle søknader fortløpende, og vil dermed gjerne ha din søknad så snart som mulig.

For spørsmål om stillingen, kontakt vår samarbeidspartner i Randstad, Anita Bach tlf: 40021420, anita.bach@randstad.no