Key Account Manager - Stokmarknes.

Publisert:
18.07.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Håvar Solsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 597

Detaljer

Publisert:
18.07.2018
Sted:
Stokmarknes, Nordland
Kategori:
Media & PR | Salg og markedsføring
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
15.08.18
Kontakt:
Håvar Solsvik
Telefonnummer:
+47 400 21 597

Beskrivelse

Midnattssol, fjellturer, nordlys, hvalsafari og fiskevær er bare noe av det som beskriver den vakre øygruppen som ligger like nord for Lofoten. Her, midt i havgapet, finner du kontorene til Vesterålen Online (VOL) på Sortland, og Vesteraalens Avis på Stokmarknes. Vi har nå ledig stilling til en kreativ og selgende person i stilling som key account manager (KAM) i VOL marked; Vesteraalens Avis og vol.no.

Vi søker deg som har god digital forståelse og som liker å henge med i den digitale utviklingen. Du kan arbeide i team og er resultatorientert. Vi vil også at du skal være en god relasjonsbygger, og erfaring fra B2B-salg er en fordel, men ikke et krav.  Ettersom vi er i en bransje med stadige endringer, ønsker vi at du har et sterkt utviklingsønske hos deg selv og gjerne har ambisjoner. Sånne folk liker vi.

Vi kan tilby et kreativt og til tider hektisk arbeidsmiljø der du i stor grad styrer din egen hverdag med dine kunder. Du vil være topp oppdatert på de siste markedsføringstrendene, og vil være i sentrum av det som skjer i Hadsel. Siden vi er del av et stort konsern, vil du bli lagt merke til. Hvordan er litt opp til deg. Nevnte vi at det hver onsdag er felles fjelltur klokken 14.00?

Oppgavene dine vil være
  • Kundeansvar; relasjonsutvikling, salg og oppfølging
  • Kampanjeutvikling for kunder
  • Salg av egne produkter
  • Markedsarbeid generelt
  • Innholdsproduksjoner
  • Budsjettansvar
 
Du må disponere bil.

Stillingen rapporterer til markedssjef og har arbeidssted Stokmarknes, men vil også ha kontor på Sortland. Det er 3 mil mellom kontorstedene.
Spørsmål rettes til Dfind Executive v/ Håvar Solsvik på telefon 40021597. Alle henvendelser behandles konfidensielt også mot oppdragsgiver dersom det er ønskelig.

Tiltredelse etter avtale.
 Vesteraalens Avis er Nord- Norges nest eldste avis, etablert i 1892. Omsetningen i 2011 var på 7,6 millioner kroner. Redaksjonen er
lokalisert på Stokmarknes i Hadsel kommune i Vesterålen.
Avisen kommer ut tirsdag, torsdag og lørdag, med et opplag på 2.329 og 9.000 lesere. Avisen består av sju årsverk, hvorav redaksjonen
utgjør fire av disse. Avisen er heleid av Harstad Tidende AS og inngår i mediekonsernet Polaris Media ASA. Polaris Media ASA har satt seg som mål å være ledende mediekonsern for Nordvestlandet, Midt- og Nord-Norge.