Kraemer Maritime søker avdelingsleder Tromsø - Ramfjordbotn

Sendt: 16.06.2017
Sted:
Ramfjordbotn, Troms
Kategori:
Personal & HR
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
98500038
Søknadsfrist:
06.08.2017
Kontakt:
Kristin Lindberg
Telefonnummer:
+47 414 70 464

Avdelingsleder Tromsø - Kraemer Maritime AS

Ønsker du å være en operativ og praktisk leder i en uformell og veletablert avdeling i Ramfjord i Tromsø? Vil du jobbe for en solid, lokal virksomhet som siden 1955 har vært stolt leverandør av proviant til skip ut i fra ishavsbyen?

Dagens skipshandel handler om system, struktur og tilgjengelighet på kort varsel. Som ny avdelingsleder på anlegget i Ramfjord blir ditt hovedansvar å sikre fortsatt høy kundetilfredshet gjennom riktig kundefokus, god logistikk og presise leveranser.

Dine oppgaver er resultat- og personalansvar for vår avdeling i Ramfjord. Du blir bindeledd mot øvrig konsernledelse, og får bidra til videreutvikling av avdelingens prosesser/rutiner. En stor del av jobben innebærer ordrebehandling, lagerarbeid og drift. Skipsbesøk og salg mot etablerte og nye kunder i Troms og på Svalbard er også sentral i stillingen.

Vi ser etter deg med som liker, og tar i bruk, ny teknologi for å sikre effektive løsninger for våre kunder. Du har gjerne høyskoleutdannelse, fortrinnsvis innen økonomi/logistikk, men arbeidserfaring kan kompensere. Du er flink til å lede og se dine medarbeidere, og har en positiv adferd. Kommersiell forståelse og kremmerånd er en selvfølge.

Vi tilbyr en meget attraktiv og operativ lederstilling i et stolt, tradisjonsrikt og framtidsrettet nordnorsk selskap. Din arbeidsplass er et nytt og moderne bygg, lokalisert i Minken Næringshage, Ramfjord, 20 min fra sentrum av Tromsø. Lønn og betingelser etter nærmere avtale.

 

For mer informasjon rundt stillingen, kontakt Kristin Lindberg, Randstad, tf. 41 47 04 64. CV og søknadsbrev på norsk sendes innen 06.08.17 via denne siden, trykk "søk her". CV uten søknadsbrev vil ikke bli besvart. Intervjuer gjennomføres fortløpende fra utlysning, og prosessen forventes ferdigstilt innen august. Det er ferietid i denne perioden, men jeg lover at alle henvendelser vedrørende stillingen vil bli besvart ved anledning.

 Organisasjonsbeskrivelse
Kraemer Maritime AS leverer varer og tjenester til det nasjonale og internasjonale offshoremarkedet og skipsflåten. Vi er i dag vel 75 ansatte fordelt på avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Kristiansund, Tromsø, Hammerfest og Kirkenes. Selskapets omsetning forventes å bli ca 700 millioner i 2017. Vår avdeling i Ramfjord i Tromsø har ca 70 millioner i omsetning, har 7 ansatte og er i sterk vekst. Les gjerne mer på www.kraemer.no.