Kundeservicemedarbeider - Bergen.

Publisert:
16.04.2018
Ansettelsesform:
Full time
Kontakt:
Yngvild Hjetland
Telefonnummer:
93855766

Detaljer

Publisert:
16.04.2018
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Bank, finans & forsikring
Fagområde:
Kundekonsulent
Ansettelsesform:
Full time
Referansenummer:
201142250
Kontakt:
Yngvild Hjetland
Telefonnummer:
93855766

Beskrivelse

For vår samarbeidspartner, Tryg Forsikring, søker vi kvalitetsbevisste kundeservicemedarbeidere som er gode på kommunikasjon og som ønsker å utvikle seg innen faget forsikring og mersalg.

Hovedoppgavene vil være å besvare innkommende telefonhenvendelser fra privatkunder som ønsker forsikring. For Tryg er det viktig at kunden skal være riktig forsikret. Det er derfor viktig at du trives med kundedialog og evner å lytte til kundens behov slik at du kan informere om og tilby dem forsikringen de trenger.

Vi søker deg som ønsker jobbe for ett av landets ledende forsikringsselskaper og som ønsker å lære med om kundeservice og mersalg. Du har pågangsmot og motiveres av god kundeservice og resultater. Du jobber effektivt og kan ta selvstendige beslutninger.

Hos Tryg får du jobbe i et profesjonelt miljø med dyktige kolleger i moderne lokaler lokalisert i Fyllingsdalen. Der vil du møte et ungt og sosialt miljø som trives med kundeservice. Det er viktig at du har god forståelse for tall og tilbudsregning. Det viktigste er sterk motivasjon til å kunne formidle et budskap på en enkel og profesjonell måte, slik at kundene ønsker å kjøpe produktet av nettopp deg. Har du motivasjonen, interessen og kommunikasjonsegenskapene, skal vi sørge for opplæringen og god salgsledelse.

Vi kan tilby deg:
Meget gode digitale systemer, og fokus på salgsopplæring som god kundedialog, forhandlinger, lytteteknikker osv.
Gode verktøy for å lykkes i jobben
Svært god opplæring med fantastiske kolleger og ledere som vil hjelpe deg i å lykkes
Veldig gøy jobb
Uformelt, sosialt og profesjonelt miljø

Oppstart 7. mai. Arbeidstid: 08.00 – 15.35

2 vakter i mnd. hvor man jobber til kl. 17 og 2 vakter i mnd. hvor man jobber til kl. 18. Man jobber til kl 18.00 en fredag i mnd.

Arbeidstid kan bli endret, så det er viktig at du er fleksibel. Dersom du synes kundeservice er spennende, så håper vi at du sender en søknad til oss.

Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Randstad ved Cathrine Torsvik 40021569 eller Yngvild Hjetland 93855766.