Kundeservicemedarbeider.

Detaljer

Publisert:
02.10.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Kundeservice
Fagområde:
Kundeservicemedarbeider
Ansettelsesform:
Deltid
Referansenummer:
201196828
Søknadsfrist:
2019-10-25
Kontakt:
Kristin Hatten
Telefonnummer:
+4791334015
På vegne av våre kunder ser vi etter deltidsmedarbeidere innen kundeservice.

Vi er på jakt etter kandidater som er fleksible og kan jobbe både dag, kveld og helg, samt i ferier.

Randstad Bergen samarbeider tett med flere attraktive og spennende kundeserviceteam i Bergen og i den forbindelse kan vi være din inngangsport til noe nytt og spennende.

Vi søker deg som har et sterkt ønske om å jobbe med kundeservice og som trives med å jobbe i team. Du må tørre å by på deg selv i form av humor, ydmykhet, ærlighet og pågangsmot.

Du må være utpreget serviceinnstilt og elske å snakke med mennesker. Du ser ikke problemer, bare utfordringer og løsninger.

Det er en fordel om du har påbegynt høyere utdanning og vi synes det er ekstra toppers om du har erfaring fra stillinger innen kundeservice hvor pc og telefon har vært sentrale arbeidsverktøy.

Aktuelle kandidater må skrive og snakke flytende norsk.

Arbeidshverdagen din vil bestå i å besvare innkommende telefoner og e-post fra eksisterende kunder, gi dem den beste service, og tilby dem produkter som vil gi dem nytteverdi i fremtiden. Videre kan vi tilby fantastisk hyggelige kolleger og et inkluderende arebeidmiljø hos våre kunder.

Med denne annonsen ønsker vi å være tidlig ute for å få fatt i de beste kundeservicemedarbeiderne på deltid og være klare når behovet melder seg hos våre kunder. Du vil bli kontaktet når vi har et konkret behov der din profil stemmer med det kunden vår ønsker. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli brukt videointervju i rekrutteringsprossesen.

Kjenner du at dette er litt interessant? Send oss en søknad hvor du beskriver hvorfor du ønsker å jobbe med kundeservice og hvilke typer bedrifter du konne tenkt deg å jobbe i.

Vi anbefaler at du søker snarest dersom du er interessert, da vi allerede har behov hos våre kunder.