Leder Driftssenter - Fornebu.

Publisert:
05.09.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
98833854

Detaljer

Publisert:
05.09.2018
Sted:
Fornebu, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
07.10.2018
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
98833854

Beskrivelse

Broadnet er et selskap i stadig vekst, og er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker. Bli en del av Broadnet du også!

Er du den nye lederen for Broadnets Driftssenter?

Som leder for Broadnets driftssenter vil du være ansvarlig for feilretting og adressering av alle innkomne eskalerte saker fra kundeservice. Vi ser etter en initiativtaker og tilrettelegger som kan innføre tiltak som bedrer effektiviteten og som bidrar til et godt samarbeid på tvers av avdelinger. Du vil få personal- og operativt ansvar for 17 ressurser fordelt på to team innen IP og Transmisjon. Vi ser etter en relasjonsbygger med bred hands-on erfaring som også har opparbeidet seg ledererfaring. Bransjeerfaring fra Telecom blir sett på som en fordel, men er ikke et krav.

Hvis du har den rette bakgrunnen og innstillingen tilbyr Broadnet et viktig karrieresteg, og ønsker å bidra til å utvikle din lederkompetanse.

Ansvarsområder

  • Ansvar for alle aspekter innen feilhåndtering av innkomne saker, inkludert eskalering til andre avdelinge
  • ?Planlegge og gjennomføre forbedringer for å øke produktivitet og KPI
  • Sørge for effektivt samarbeid på tvers av avdelinger
  • Etablere og utvikle feilrettingsprosesser og følge opp eksterne driftspartnere
  • Personal-, prosess- og økonomiansvar for avdelingen
  • Deltakelse i bakvakt og kriseberedskapsteam

Din bakgrunn

  • Relevant operativ og strategisk erfaring
  • Gode samarbeidsevner
  • Høyere relevant utdannelse
  • Ønskelig med erfaring fra Telecom
Hos Broadnet vil du få en sentral og spennende rolle med store påvirkningsmuligheter og med dette bli en del av vår suksess. Vi har et godt arbeidsmiljø med svært engasjerte kollegaer med god sosialt samhold. Vi liker å ta vare på folka våre, og har gode ordninger for pensjon, forsikring og trening. Vi kan også friste med trening på huset, spinning og bootcamp for den som liker en ekstra utfordring.

For mer informasjon, ta kontakt med våre rådgivere i Dfind IT; Lars Frøyland på 98833854 eller Kristian Clifford på 40021566!

 

Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Vi har 450 ansatte og hovedkontor på Fornebu. Vi er en nasjonal aktør som med vårt eget landsdekkende fibernett har suveren dekning til bedrifter i hele Norge. Vårt nett består av over 40.000 kilometer med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør. Vi investerer tungt i fremtiden, og er i gang med en utbygging som vil gi fiber til enda flere norske bedrifter og husstander. Broadnet er et selskap i stadig vekst, og er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker. Bli en del av Broadnet du også!