Leder Nettdrift - Fornebu.

Publisert:
05.09.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
98833854

Detaljer

Publisert:
05.09.2018
Sted:
Fornebu, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
07.10.2019
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
98833854

Beskrivelse

Broadnet er et selskap i stadig vekst, og er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker. Bli en del av Broadnet du også!

Er du Broadnets neste leder for Nettdrift?

Som leder for avdelingen NettDrift vil du lede et av Norges mest kompetente fagmiljøer innen IP og Transmisjon. Avdelingen har en sentral rolle innenfor Operations, og jobber inn i alle driftsprosesser. Du vil også jobbe tett med andre avdelinger innen teknologi og leveranse. Avdelingen inngår i divisjonen for Nettverk og IT Drift

Den rette kandidaten er en erfaren leder, og har gjerne jobbet operativt innen drift og vedlikehold. Du har sannsynligvis bred erfaring fra Incident, Problem og Change Management prosessene. Bransjeerfaring fra Telecom blir sett på som en fordel, men er ikke et absolutt krav.  Som leder for NettDrift vil du ha personal- og operativt ansvar for 17 høyt kvalifiserte fageksperter fordelt på 2 team. I denne rollen vil du få stor frihet og ansvar for å sikre optimal og proaktiv drift, samt planlegge og implementere forbedringstiltak for å videreutvikle Broadnets driftskonsept. Som en del av dette er det viktig med tett dialog med underleverandører, utstyrsleverandører og entreprenører. Du vil også være ansvarlig for implementasjon av større oppgraderingsprosjekter.

Ansvarområder

 • Legge til rette for proaktiv drift av kjerneinfrastruktur, IP og Transmisjonsplattformer
 • Planlegging og iverksetting av forbedringstiltak for kontinuerlig, forsvarlig og sikkerhetsmessig nettverksdrift
 • Ansvar for supportavtaler
 • Deltakelse i utviklingsprosjekter
 • Samhandling med underleverandører, utstyrsleverandører og entreprenører
 • Personalansvar for 17 personer fordelt på to team

Din bakgrunn

 • Du har flere års erfaring som leder av dyktige fagpersoner
 • Du har relevant operativ og strategisk erfaring
 • Du har Høyere relevant utdannelse
 • Du har gode språkkunnskaper i både norsk og engelsk
 • Du må kunne sikkerhetsklareres til nivå hemmelig
Hos Broadnet vil du få en sentral og spennende rolle med store påvirkningsmuligheter og med dette bli en del av vår suksess. Vi har et godt arbeidsmiljø med svært engasjerte kollegaer med god sosialt samhold. Vi liker å ta vare på folka våre, og har gode ordninger for pensjon, forsikring og trening. Vi kan også friste med trening på huset, spinning og bootcamp for den som liker en ekstra utfordring.

For mer informasjon, ta kontakt med våre rådgivere i Dfind IT; Lars Frøyland på 98833854 eller Kristian Clifford på 40021566!
 

Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Vi har 450 ansatte og hovedkontor på Fornebu. Vi er en nasjonal aktør som med vårt eget landsdekkende fibernett har suveren dekning til bedrifter i hele Norge. Vårt nett består av over 40.000 kilometer med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør. Vi investerer tungt i fremtiden, og er i gang med en utbygging som vil gi fiber til enda flere norske bedrifter og husstander.
Broadnet er et selskap i stadig vekst, og er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker. Bli en del av Broadnet du også!