Leder virksomhetsarkitektur - Oslo.

Publisert:
14.08.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Janne Kristiansen

Detaljer

Publisert:
14.08.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
07.09.2018
Kontakt:
Janne Kristiansen

Beskrivelse

Bama vokser og står foran mange spennende utfordringer fremover. Vi er i ferd med å videreutvikle store deler av IT-støtten for hele verdikjeden vår gjennom nye spennende løsninger og konsepter, blant annet implementering av ERP-systemer basert på MS Dynamics 365 for flere av våre forretningsområder. Vi søker derfor etter en erfaren virksomhetsarkitekt med solid forretningsforståelse og evne til å håndtere komplekse løsninger.

Tar du ansvaret for å bidra til Bama sin sterke satsning rundt digitalisering og teknologiutnyttelse? 

Arbeidsoppgavene og ansvarsområdene krever at man ser helheten, både fra forretnings, -løsnings og systemsiden. Bama har flere virksomhetsområder og samhandlingen mellom forretningsenhetene er viktig, og det det vil være du som virksomhetsarkitekt som sørger for å ha det overordnede blikket på samspillet mellom forretningsprosesser og systemer. Du vil utarbeide målbilder og prinsipper for virksomhetsarkitektur og ta avgjørelser som skal understøtte forretningsbehov og strategi. Du vil kvalitetssikre prosjekter og være en rådgiver for forretningen i forbindelse med løsnings- og arkitekturvalg. 

Du vil som Bama Gruppens ansvarlige virksomhetsarkitekt tilhøre Bama IT sin ledergruppe og rapportere til IT-direktør. Du vil i det daglige jobbe tett med øvrige arkitekter innen ulike domener.

Vi tror at du har flere års erfaring som virksomhetsarkitekt med solid forretningsforståelse og kunnskap om logistikk og handelsvirksomhet. Du har gjerne har erfaring med TOGAF eller lignende og ønsker å lære oss mer om dette. Din trygghet i presentasjoner og evne til å engasjere dine medarbeidere er viktig og du har gode kommunikasjonsferdigheter. Vi tror også at du har høyere utdanning, men solid erfaring kan kompensere for dette.

Du kjennetegnes av selvstendighet, målrettethet og liker å ta på deg ansvar. Du trives i høyt tempo, har smittende entusiasme og liker å kommunisere på tvers i organisasjonen. Det er viktig at du kommuniserer tydelig, og oppfattes både klar og presis. Vi ser gjerne at du tar ansvar for dine oppgaver og prosjekter, er tillitsskapende og proaktiv, handler på eget initiativ og får ting til å skje.

Bama tilbyr en spennende og lærerik rolle i et selskap i utvikling. Vi har et faglig, utfordrende og hyggelig arbeidsmiljø, og hos oss vil du få gode betingelser og fokus på faglig oppdatering. Vi jobber i en sunn, spennende og voksende bransje og har flyttet inn i nye lokaler med treningsfasiliteter og personalrestaurant. Hos oss vil du få tilgang til et internprogram som gir alle ansatte kunnskap og motivasjon rundt temaene mosjon og riktig kosthold. Du vil bli tatt godt imot når du kommer og vil få nødvendig opplæring og veiledning, og ikke minst bli kjent med organisasjonen Bama.
 
Lyst til å bli en del av laget?
 
Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på tlf: 952 04 577 eller e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.
 
 

 

BAMA Gruppen AS er en betydelig markedsaktør innen fersk frukt, grønnsaker, bær, poteter, blomster, påsmurt og drikke til dagligvare-, storkjøkken- og servicemarkedet i Norge. BAMA har i tillegg selskaper i Nederland, Polen og Sverige. BAMAs visjon er å gjøre Norge ferskere og sunnere. Dette innebærer blant annet å tilby kundene og forbrukerne sunne, ferske, trygge produkter med høy kvalitet. Vårt driftsapparat er representert i hele landet og håndterer ca. 15 000 daglige leveranser. Med hele kloden som handelsfelt blir årlig ca. 470 000 tonn ferske produkter fra både norske og internasjonale produsenter gjort tilgjengelige for norske forbrukere. Konsernet har ca 2200 ansatte og en samlet omsetning på over 17 milliarder kroner.