Lindorff søker applikasjonsdrifter med interesse for automatisering - Oslo.

Sendt:
12.03.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Detaljer

Sendt:
12.03.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT & telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
115457954
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Beskrivelse

Lindorff søker nå en systemkonsulent til sin avdeling innen applikasjonsdrift. Du vil bli del av et svært kompetent team med ansvarsområde innen drift av Lindorff sine kjernesystemer og uytviklingsplattform. Primært vil du jobbe med kjernesystemer innen Inkasso og lån, men selskapets applikasjonsportefølje består av 120 applikasjoner som du vil få mulighet til å bryne deg på. Du kommer inn i et selskap i endring hvor driftsteamet får en stadig mer sentral rolle mellom IT og forretning. For rett person er det gode muligheter til å ta på seg ansvar og oppgaver ut fra kompetanse og interesse.

Du vil være del av et team med fokus på smidig metodikk hvor du vil få arbeide med et bredt spekter av teknologier og problemstillinger. Våre applikasjonsmiljøer er basert på Oracle DB, Unix og Windows med teknologier som .Net/C# og PL/SQL.

Ansvarsområder og oppgaver
- Drift av systemer innen inkasso  og lån
- Vedlikehold og oppgradering av applikasjoner
- Automatisering og scripting
- Samhandling med underleverandører
- Tett samarbeid med utviklingsavdeling og forretningssiden

Kvalifikasjoner
- Bred erfaring innen applikasjonsdrift
- Bør ha kunnskap om (en eller flere) Oracle/SQL DB, Unix(script), PL/SQL
- Erfaring med ITIL er en fordel
- Erfaring med DevOps
- Høyere utdannelse innen IT.
- Beherske norsk og engelsk både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper
- Fremtidsrettet og proaktiv
- Kundeorientert og evne til å samarbeide i team
- Trives i en hektisk arbeidshverdag
- Blir engasjert og motivert av å effektivisere og automatisere prosesser
- Analytisk og løsningsorientert
- Ansvarsbevisst med en åpen og initiativrik holdning


Vi tilbyr
Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, et godt og stimulerende arbeidsmiljø, gode muligheter for videreutvikling både faglig og personlig, gode sosiale og administrative ordninger og konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker en uformell samtale, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Dfind v/ Lars Frøyland | lars.froyland@dfind.no | 988 33 854Organisasjonsbeskrivelse
Den 27. juni 2017 slo Intrum Justitia og Lindorff seg sammen, og ble dermed verdens ledende leverandør av tjenester innen kreditthåndering. Lindorff ble grunnlagt i 1898 og tilbyr tjenester innen inkasso og porteføljekjøp, samt betalings- og faktureringstjenester. Intrum Justitia ble grunnlagt i 1923 og tilbyr et omfattende tjenestespekter designet for å forbedre kundenes kontantstrømmer og langsiktige lønnsomhet. Det sammenslåtte Intrum Justitia og Lindorff har kontorer i 23 markeder over hele Europa, og et team på rundt 8000 ansatte.

I Norge er Lindorff ledende i sin bransje, og har ca. 700 ansatte fordelt på kontorer i hele landet. Vi tilbyr tjenester som kundeutvelgelse, kredittvurdering, fakturering, inkasso, låneadministrasjon og kjøp av gjeldsporteføljer. Les mer om oss på www.lindorff.no


Denne rekrutteringen foretas av spesialistavdelingen Dfind IT. Les mer om oss på www.dfind.no