Lindorff søker .NET-utvikler - Oslo.

Sendt:
12.03.2018
Ansettelsesform:
Full time
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Detaljer

Sendt:
12.03.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT & telecom
Ansettelsesform:
Full time
Referansenummer:
115795379
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Beskrivelse

Lindorff – IT Norge ser nå etter en systemutvikler som skal bidra til å styrke utviklingen og moderniseringen av systemer og applikasjoner. Vi ser etter deg som er genuint interessert i programmering, med fokus på kvalitet og å bygge stabile systemer. Du vil jobbe med Lindorff sitt kjernesystem innen inkasso og andre forretningskritiske systemer. Vi ser etter en dyktig utvikler, som i tillegg til å være erfaren på .NET og stødig innen databaser, trives med å jobbe tett mot brukerne av systemene som skal utvikles.


Arbeidsoppgavene vil inkludere utarbeidelse av kravspesifikasjoner sammen med brukere og arkitekter, utvikling av nye moduler og applikasjoner og videreutvikling av kjernesystemet. Du vil komme inn i en avdeling med fokus på smidig metodikk og hvor du vil få bryne deg på et bredt spekter av teknologier og problemstillinger.

Ansvarsområder:
- Systemutvikling etter agile utviklingsmetoder
- Modernisering av eksisterende applikasjoner
- Delta i utviklingsprosjekter som utvikler, løsningsansvarlig eller tech lead
- Bistå i å styrke avdelingens kompetanse innen systemarkitektur, løsningsdesign og integrasjoner

Kompetanse:
- Erfaren utvikler med bakgrunn innen Microsoft .NET (C#, ASP .NET)
- Erfaring med databaser og PL/SQL eller SQL
- Gjerne bakgrunn som full stack utvikler
- Erfaring med å omsette forretningskrav til kode
- Erfaring med å jobbe agilt (f.eks. Kanban eller SCRUM)
- Høyere utdannelse innen IT
- Gode norsk- og engelskkunnskaper

Synes du dette høres ut som en interessant rolle, samtidig som du ønsker å jobbe med større, komplekse systemer i en avdeling som jobber testdrevet ønsker vi kontakt med deg.

Om du ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Dfind IT ved Lars Frøyland | lars.froyland@dfind.no | 98833854 for en uforpliktende prat.Organisasjonsbeskrivelse
Den 27. juni 2017 slo Intrum Justitia og Lindorff seg sammen, og ble dermed verdens ledende leverandør av tjenester innen kreditthåndering. Lindorff ble grunnlagt i 1898 og tilbyr tjenester innen inkasso og porteføljekjøp, samt betalings- og faktureringstjenester. Intrum Justitia ble grunnlagt i 1923 og tilbyr et omfattende tjenestespekter designet for å forbedre kundenes kontantstrømmer og langsiktige lønnsomhet. Det sammenslåtte Intrum Justitia og Lindorff har kontorer i 23 markeder over hele Europa, og et team på rundt 8000 ansatte.

I Norge er Lindorff ledende i sin bransje, og har ca. 700 ansatte fordelt på kontorer i hele landet. Vi tilbyr tjenester som kundeutvelgelse, kredittvurdering, fakturering, inkasso, låneadministrasjon og kjøp av gjeldsporteføljer. Les mer om oss på www.lindorff.no


Denne rekrutteringen foretas av spesialistavdelingen Dfind IT. Les mer om oss på www.dfind.no