Lofotkraft Bredbånd søker nettverkskonsulent.

Detaljer

Publisert:
01.12.2019
Sted:
Vågan, Nordland
Kategori:
IT & telecom
Fagområde:
Nettverkstekniker
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201261997
Søknadsfrist:
2020-01-01
Kontakt:
Marlen Lauritsen
Vil du bidra til den teknologiske utviklingen i Lofoten? Har du stor interesse for nettverk- og kommunikasjonsløsninger og lyst på en arbeidshverdag sammen med erfarne og humørfylte kolleger?

Som nettverkskonsulent hos oss i Lofotkraft Bredbånd er din hovedoppgave drift og forvaltning av kommunikasjonsløsninger gjennom vår partner Altibox.
Lofotkraft Bredbånd vokser i takt med regionens behov for fremtidens teknologiløsninger. Hos oss er ingen dag lik og vi får bryne oss på spennende utfordringer innen våre fagfelt. På den måten tilegner vi oss stadig ny kunnskap og vi spiller hverandre god. Som Altibox-partner jobber vi med en av Norges ledende tilbydere av lynraskt internett og tv, og har Norges mest fornøyde tv- og bredbåndkunder for tiende år på rad. Den jobben vi gjør ute hos våre kunder har en direkte påvirkning på hvordan regionens bedrifter og innbyggere jobber kommunikasjonsmessig, det er vi veldig stolt av.

Nå trenger vi en løsningsorientert og positiv medarbeider til vårt engasjerte team, er det deg?
Stillingen krever at man har generell nettverkskompetanse, god teknisk forståelse for fibernett og gjerne utdanning innen IKT-servicefag, informasjons- og datateknologi eller IT og webutvikling.

Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende relevant utdanning og vice versa.

Førerkort kl.B og gode norsk- og engelskkunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetning for stillingen.

Arbeidssted er i våre flotte lokaler i Svolvær, noe reisevirksomhet i regionen må påregnes.

Det er ønskelig at du har noe erfaring med Cisco eller Huawei, sertifisering på Cisco CCNA-nivå eller kompetanse som kvalifiserer til ekom-autorisasjon. Det viktigste er likevel at du har et brennende engasjement for faget og oppriktig lyst å bli en del av vårt innovative team. I tillegg må du like å være på farten og ha en serviceminded holdning, slik at du kan bistå våre kunder med de beste løsningene for akkurat dem, der de er.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Drift, oppsett og oppgradering av nettverk
  • Beredskap og teknisk feilretting
  • Ivareta nettverkssikkerheten
  • Teknisk kundeservice
  • Bistå på vedlikeholdsplanlegging og dokumentering
Hos oss får du jobbe med med sterke merkenavn, både på lokalt og regionalt nivå. Som vår nye nettverkskonsulent vil du i mange tilfeller være vårt ansikt utad hos kundene og vi vektlegger derfor personlige egenskaper i tillegg til kompetanse/arbeidserfaring.

Lofotkraft Trygger hverdagen - investerer i framtiden.

Vår visjon gjelder ikke bare for våre kunder, men også våre ansatte. Som en del av Lofotkraftkonsernet er spennende utviklingsmuligheter og gode betingelser en selvfølge.

Er du vår nye nettverkskonsulent?
Registrer din CV og søknad snarlig, og senest innen 01.01.2020.

Av hensyn til personvernregler, må alle søknader gjennom Randstads rekrutteringsportal.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringsrådgiver i Randstad, Marlen Lauritsen, tlf. 400 21 503 og epost marlen.lauritsen@randstad.no eller Morten Andre L. Jenssen tlf. 913 41 932 i Lofotkraft Bredbånd.

Lofotkraftkonsernets hovedvirksomhet er utbygging og drift av elektrisitetsnettet i Lofoten. Konsernet driver dessuten med kraftproduksjon, utbygging og drift av fiberoptisk bredbånd samt installasjonsvirksomhet. Forsyningsområdet har til sammen ca 24.000 innbyggere og omfatter de seks Lofotkommunene, som også er konsernets eiere. Konsernet har om lag 130 ansatte. Lofotkraft er sertifisert etter ISO 9001 Kvalitetsstyring og ISO 14001 Miljøstyring.