Lønnsmedarbeider a-å.

Detaljer

Publisert:
14.01.2020
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Økonomi, regnskap, lønn & innkjøp
Fagområde:
Lønnsmedarbeider
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201268374
Kontakt:
Yngvild Hjetland
Telefonnummer:
+4793855766
Vår kunde Grieg Group Resources søker nå en erfaren lønnsmedarbeider til midlertidig stilling hos dem. Dette er et engasjement med varighet ca. ut 2020.

Til dette engasjementet søker vi en lønnsmedarbeider som har arbeidet a til å med lønnskjøring tidligere. Du har gjerne erfaring fra lønnskjøring i større selskaper.

Vi håper at du kan være på plass hos oss allerede 1. februar. Derfor er det ønskelig at du kjenner til lønnssystemet Unit 4 (tidligere Agresso) fra før og at du har god erfaring med bruken av dette.

Mulige arbeidsoppgaver i stillingen lønn a-å:

  • lønnskjøring
  • a-melding
  • vedlikehold av ansattopplysninger
  • variabel lønn som reise/utlegg
  • sykepengerefusjoner
  • oppfølging av pensjon/forsikring
  • Rådgivning
Det er ønskelig at du har god erfaring innen lønnsområdet. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Vi ser for oss at du er en person som arbeider strukturert og at du er flink til å forholde deg til de frister som er satt for avdelingen. Du har en utpreget serviceinnstilling og trives med driftsoppgaver. Du kommuniserer godt på norsk, både skriftlig og muntlig, og har god formidlingsevne. Du har god systemforståelse og lærer fort.

Dette er en 80-100% stilling, arbeidssted er Grieg Gaarden i Bergen sentrum. Du vil være utleid via Randstad som vil være din arbeidsgiver i perioden.

Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Yngvild Hjetland i Randstad på telefon 93855766. Vi behandler søknader fortløpende.

Om selskapet:

Grieg Group Resources AS is a shared service center for the companies in the Grieg Group. They provide services within management, finance and accounting, human resources, ICT, legal services, procurement, and information and communications. Grieg Group Resources represents an important support function for the Grieg Group, and is acting on behalf of the Group with regards to coordination and the fulfilling of common efforts and specific projects.