Miele søker to Distriktssjefer.

Detaljer

Publisert:
03.02.2020
Sted:
Bærum, Akershus
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Selger
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201272554
Søknadsfrist:
2020-02-21
Kontakt:
Gry Lillegård
Telefonnummer:
+4740021498
Brenner du for salg og gode kunderelasjoner og drømmer om å jobbe med en sterk merkevare i et selskap som er ledende på produkt og løsning, og som er kjent for markedets beste kvalitet? Da er kanskje du en av våre nye Distriktssjefer.

Vi søker nå etter to nye salgstalenter for å sikre og videreutvikle Mieles posisjon hos våre forhandlere i elektrobransjen. Vi leter etter deg som har en tydelig salgsprofil, er uredd, tar initiativ, kommuniserer godt, er resultatorientert og ikke gir deg før målene er nådd.

Hva går jobben ut på?
Som Distriktssjef i elektro har du et operativt fokus og skal besøke og følge opp våre forhandlere for å sikre best mulig vekst og utvikling, samtidig som du har fokus på å styrke vår markedsposisjon.

Hovedoppgavene vil være å implementere og gjennomføre sentrale og lokale kampanjer og aktiviteter, samt sikre avtalt sortiment og optimal eksponering av Mieles produkter. Du gjennomfører produktopplæring og kursing av ledere og ansatte i dine butikker. Du vil også delta på lokale og nasjonale messer og kurs for våre kunder.

Stillingen krever utstrakt reisevirksomhet på Østlandet og i alle byer som tilhører ditt distrikt.

Hvem er du?
Du bor på Østlandet, har førerkort og egen bil. Du er glad i å reise og er fleksibel med tanke på arbeidstid. Du har erfaring fra og-/eller interesse for bransjen og har gjerne jobbet med salg av hvitevarer i butikk. Du liker å lære, har logisk sans og synes ny teknologi er spennende. Du trives på kjøkkenet og er glad i å lage mat. Du er overbevist om at salg handler om nysgjerrighet, god kommunikasjon, evnen til å lytte, det å være en god rådgiver og sparringspartner, entusiasme og ønske om å være best ved å levere kvalitet i alle ledd.

Vi i Miele tror du har mange, eller alle disse personlige egenskapene:

  • Engasjert, energisk, initiativrik og resultatorientert
  • Kremmerånd og kommersiell teft
  • Høy gjennomføringsevne og utpreget konkurranseinstinkt
  • God kommunikator og relasjonsbygger
  • Analytisk, strukturert og effektiv
  • Selvstendig, selvmotiverende og pålitelig
  • Ydmyk og lojal
  • Godt humør og glimt i øyet
  • Endringsvillig og kreativ
  • Beslutningsdyktig
I tillegg har du god IT-kompetanse, behersker MS Office og gjerne SAP og har god fremstillingsevne både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr en spennende og selvstendig jobb i et solid selskap, som er kjent for kvalitet og for å være i forkant med teknologien. Vi tilbyr grundig opplæring og salgsstøtte fra et sterkt faglig team. Vi har gode CRM- og salgs/rapporteringsverktøy, samt gode støttefunksjoner på kontakt- og kundesenteret, backoffice, produkt og marked. Vi tilbyr gode muligheter til både faglig og personlig utvikling, entusiastisk og inspirerende arbeidsmiljø, fleksibilitet, frihet under ansvar og mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Konkurransedyktige betingelser.

Om arbeidsgiveren
Miele er verdens ledende leverandør av Premium hvitevarer til privat bruk, samt profesjonelle produkter til vaskeri, oppvask, desinfeksjon og sterilisering. Produktene står for markedets fremste kvalitet. De kjennetegnes ved lang levetid, maksimal driftssikkerhet, perfekt funksjon, elegant design og minimal miljøbelastning. Gjennom egne salgsselskaper eller importører er Miele representert i 100 land.

Miele AS ble etablert i 1969, har en omsetning på ca. 700 millioner NOK, er 135 medarbeidere og har hovedkontor på Nesbru i Asker.